ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δύο νέοι είδαν τη γη να ανοίγει - Έπεσαν σε τρύπα τριών μέτρων

Θεσσαλονίκη: Δύο νέοι είδαν τη γη να ανοίγει - Έπεσαν σε τρύπα τριών μέτρων
Facebook

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη με τους δύο νεαρούς, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, να διακομίζονται στο νοσοκομείο

Δύο 19χρονοι είδαν να ανοίγει η γη κάτω από τα πόδια τους και να πέφτουν σε βάθος τριών μέτρων στη Θεσσαλονίκη.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη με τους δύο νεαρούς, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, να διακομίζονται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το thestival, την ώρα που οι δύο νεαροί περπατούσαν στην οδό Τοσίτσα 3, στο ύψος του Μπιτ Μπαζάρ, για άγνωστο λόγο, υποχώρησε το έδαφος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία τρύπα τριών περίπου μέτρων, στην οποία έπεσαν και τραυματίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο οι δύο 19χρονοι είχαν ήδη βγει από την τρύπα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς“. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αγόρι φέρει θλαστικά τραύματα, ενώ το κορίτσι κατάγματα. Έρευνα για το συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόδρομος Νικηφορίδης, δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο.