ΕΛΛΑΔΑ

Κατερινόπουλος για δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: «Ο κρεοπώλης φοβάται και δεν μιλάει»

Κατερινόπουλος για δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: «Ο κρεοπώλης φοβάται και δεν μιλάει»

Για μια ακόμη φορά ο Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε πως πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου υπάρχουν και άλλα άτομα. 

Συνεχίζεται η έρευνα για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να αναφέρουν πως παραμένουν άφαντα το κινητό του θύματος και το όπλο του φόνου.

Στο Alpha μίλησε ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος επανέλαβε την άποψή του πως ο κρεοπώλης ήταν το «δόλωμα» για να οδηγηθεί ο 31χρονος στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένος.

«Αν είχε βρεθεί το όπλο θα είχε πάει για βαλλιστική εξέταση και θα είχαμε και αποτελέσματα. Το κινητό τηλέφωνο δεν έχει βρεθεί, λένε ότι έχει κλωνοποιηθεί», ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος και ευχήθηκε να υπάρξει αποτέλεσμα από τις έρευνες.

Επέμεινε δε στην εκτίμηση πως «ο κρεοπώλης ήταν το δόλωμα για να βρεθεί ο Μπάμπης στο σημείο που τον δολοφόνησαν». «Υπάρχουν και άλλοι πίσω από αυτήν την κουρτίνα», σχολίασε.

«Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχει διαπράξει ένα έγκλημα, να κατηγορείται για τη δολοφονία, να ξέρει και ποια θα είναι η ποινική εξέλιξη και να αρνείται να ομολογήσει ότι το διέπραξε. Άρα μέχρι να βρεθεί η σορός του άτυχου νεαρού εντάξει να το δεχτώ να λέει ό,τι θέλει. Αλλά από εκεί και πέρα για να μην μιλάει και να μην δέχεται και να αρνείται πεισματικά γνωρίζοντας ποια θα είναι η ποινική εξέλιξη, ναι φοβάται», κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως ακόμη και μετά την κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, το μυστήριο της εν ψυχρώ δολοφονίας του παραμένει άλυτο, με τον 50χρονο κρεοπώλη να μην αποκαλύπτει τίποτα για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου περιμένει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όμως τα ευρήματα από τη σορό του 31χρονου δεν βοήθησαν τις Αρχές να προχωρήσουν την έρευνα για να καταλήξουν στο τι έγινε το βράδυ της 4ης Ιανουάριου στον κάμπο του Ευηνοχωρίου.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχει διαπιστωθεί η παρουσία άλλων ατόμων εκτός του κρεοπώλη την στιγμή που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης, η στάση που κρατά ο κατηγορούμενος ενισχύει τα σενάρια ότι κάτι φοβάται να πει και κρατά το στόμα του κλειστό.

Ο κλώνος που δημιουργήθηκε στην κάρτα SIM του 31χρονου έδωσε στοιχεία στην ΕΛ.ΑΣ, όχι όμως αρκετά ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να δουν τι έλεγε στις επικοινωνίες του με τον κρεοπώλη.