ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα-Οικογένεια Καρνέση: Η οικογενειακή διαμάχη των αδελφών - Η απόλυση που εξόργισε τον Σπύρο

Γλυφάδα-Οικογένεια Καρνέση: Η οικογενειακή διαμάχη των αδελφών - Η απόλυση που εξόργισε τον Σπύρο

Πώς και γιατί οδηγήθηκαν στα άκρα οι σχέσεις των αδερφών Καρνέση; - Το χρονικό του «πολέμου» ανάμεσα στα αδέλφια Καρνέση και ο φρικτός επίλογος στη Γλυφάδα

Μία κόκκινη γραμμή τράβηξε τον Οκτώβριο του 2022 ο Σπύρος Καρνέσης και έκτοτε θεωρούσε τις αδερφές του, Μαρία και Δέσποινα, και τον γαμπρό του ως εχθρούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι τρεις τους άρχισαν σταδιακά να τον εκτοπίζουν από την επιχείρηση που ο ίδιος δημιούργησε. Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο οι τρεις τους έφτασαν στο σημείο να απολύσουν τα παιδιά του από την εταιρεία όπου εργάζονταν ως υπάλληλοι και ήταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Στο πλαίσιο αυτού του πολέμου εναντίον μου, οι τρεις πολέμιοι στηριζόμενοι στο γεγονός ότι η Δέσποινα είχε στο όνομα της τις μετοχές της EPC, σταδιακά με εκτόπισαν από την εταιρεία μου και έθεσαν υπό τον έλεγχο τους τους υπαλλήλους. Η Δέσποινα απέκλεισε την πρόσβαση μου στην εταιρεία μου και οργάνωσε την απόλυση των παιδιών μου, Ελευθερία και Νικόλα. Με άλλα λόγια, η Δέσποινα ιδιοποιήθηκε τις μετοχές μου, τις οποίες ναι μεν είχε στο όνομα της αλλά κατ’ εντολήν μου, προκαλώντας μου τεράστιες ζημιές και αφόρητο ψυχικό πόνο για το πισώπλατο χτύπημα αγνωμόνων προσώπων τα οποία ευεργετήθηκαν από μένα».

Όπως αναφέρει ο Σπύρος Καρνέσης, μεταξύ άλλων, οι μετοχές των αδερφών τους ήταν εικονικές, με τον ίδιο να επιμένει πως οι μετοχές ανήκαν στον ίδιο.

«Πάγια πρακτική των Ελλήνων εφοπλιστών είναι οι μετοχές να μην εκδίδονται στο όνομα του εφοπλιστή. Έτσι κι εγώ δεν φαινόμουν ως μέτοχος αλλά τα αδέλφια μου. Ωστόσο είναι πρόδηλο ότι τα αδέλφια μου, Προκόπης, Μαρία και Δέσποινα Καρνέση δεν ήταν τίποτε άλλο από απλοί εντολοδόχοι και όργανα μου. Τυφλωμένος από την εμπιστοσύνη που τους έτρεφα δεν διενοούμην το ενδεχόμενο της προδοσίας κι έτσι δεν φρόντισα να πάρω κανέναν εντέγγραφο από τα αδέλφια μου. Αλλά ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη! Έτσι προσφάτως περιήλθαν στα χέρια μου καταλυτικές αποδείξεις ότι η EPC είναι δική μου εταιρεία και δεν ανήκει ούτε στην Δέσποινα ούτε στη Μαρία».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στη Γλυφάδα: Εμπλοκή της οικογένειας Καρνέση στα Paradise Papers

Νέα δεδομένα για το μακελειό στη Γλυφάδα: Τι όπλισε το χέρι του Αιγύπτιου

Ραγδαίες εξελίξεις για το μακελειό στη Γλυφάδα: Κανένα ίχνος του Άρη στο σπίτι στη Γλυφάδα