ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δεδομένα για το μακελειό στη Γλυφάδα: Τι όπλισε το χέρι του Αιγύπτιου

Νέα δεδομένα για το μακελειό στη Γλυφάδα: Τι όπλισε το χέρι του Αιγύπτιου

Τι εξήγησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης για την τριπλή ανθρωποκτονία στη Γλυφάδα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα από τον 76χρονο Αιγύπτιο, με τις Αρχές να αναζητούν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη.

«Οι μαρτυρίες λένε πως είπε πως θα πάει να καθαρίσει γιατί θα τον "κάψουν". Αν ισχύουν αυτά για τα χρήματα, τότε αυτός θα μπορούσε να πάρει 10 σπίτια. Τι θα μπορούσε λοιπόν, να οπλίσει το χέρι του; Συνήθως, τέτοια εγκλήματα γίνονται ή από (ερωτικό) πάθος ή από οικονομικά κίνητρα», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης σχετικά με το μακελειό στη Γλυφάδα, μιλώντας στην εκπομπή Livenews.

Συμπλήρωσε πως «οι Αρχές ερευνούν ποιος ήταν αυτός που ήθελε να πετάξει από το σπίτι αυτόν τον άνθρωπο. Αλλά από ποιο σπίτι; Απ’ αυτό που έμενε στη Μεταξά, απ’ αυτό στο νησί των Πεταλιών; Καταρχήν, αν υπάρχει ηθικός αυτουργός. Τα σπίτια αυτά όμως, ανήκουν στον Σπύρο Καρνέση».

Εξήγησε όμως, πως το να πετάξει κανείς έξω από το σπίτι έναν άνθρωπο δεν επαρκεί ως κίνητρο για να φτάσει στην ανθρωποκτονία. «Ο δράστης είχε πάρει απόφαση να σκοτώσει και στη συνέχεια, να αυτοκτονήσει». Αμέσως μετά πρόσθεσε ότι «προφανώς, ο στόχος του ήταν η Μαρία Καρνέση. Η Μαρία κλείδωσε την πόρτα, που σημαίνει πως ένιωσε ότι κινδυνεύει. Η αστυνομία έχει ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απόρρητου για να δούμε εάν συναντήθηκε ή μίλησε με κάποιον άλλον άνθρωπο ο δράστης».

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι τραπεζικοί λογαριασμοί του και το κινητό του τηλέφωνο, οι σχέσεις του με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας και τα όπλα που χρησιμοποίησε στο μακελειό, ενώ θεωρείται πως τα κομμάτια του «παζλ» θα ενώσουν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων και δη της Δέσποινας Καρνέση.