ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ - ΣΤΟΝ... ΟΑΕΔ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Ο παλαιοχριστιανός... αντεπιτίθεται - Το μανιφέστο, η απόλυση και τα παιδιά

Κορινθία: Ο παλαιοχριστιανός... αντεπιτίθεται - Το μανιφέστο, η απόλυση και τα παιδιά

Κορινθία: Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης αφέθηκε ελεύθερος (για τώρα) και με ένα μανιφέστο θέλησε να περάσει στην αντεπίθεση!

Εκτός του κρατητηρίου βρίσκεται ο παλαιοχριστιανός Μανώλης με απόφαση της εισαγγελίας Κορίνθου και δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει ένα απίστευτο σόου μπροστά στις κάμερες.

Ο 45χρονος αφότου τα έβαλε με την κοινωνία, το κατεστημένο, αφού μας είπε πως μας έκανε χάρη και που δουλεύει (!), θυμήθηκε τους κατατρεγμένους που γνώρισε στο κατάμεστο (!) κρατητήριο Κορίνθου.

«Αδέρφια δεν σας ακούνε» ανέφερε φωνάζοντας μπροστά στις κάμερες για τους... κατατρεγμένους στην Ελλάδα ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν θα υποβληθεί σε τεστ DNA για λόγους πίστεως.

«Αδέρφια μην φωνάζετε δεν σας ακούν , γυρίστε τους πλάτη μόνο αυτό τους πονάει
Όταν τους γύρισα την πλάτη ενδιαφέρθηκαν. Κάτι μου είπαν για την κόρη μου που προέρχεται από ιδρυματισμό. Η κοινωνία σε έχει καταστρέψει και μετά σου ζητάει και τα ρέστα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και μετά ήρθε η απόλυση!

Η αντεπίθεση του παλαιοχριστιανού Μανώλη ανακόπηκε όμως απότομα από τον δήμο Ερέτριας, ο οποίος αποφάσισε πως δεν θέλει να του κάνει άλλες χάρες ο 45χρονος να δουλεύει και αποφάσισε να τον απολύσει...

«Δεν τον γνωρίζαμε, ούτε το πρόσωπο του, ούτε τον ίδιο αφού δεν είχε εμφανιστεί» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από πότε είχε να παρουσιαστεί στην εργασία του. Εξ όσων κατέθεσε ο προηγούμενος δήμαρχος, ήταν σε εξ αποστάσεως εργασία. Τον είχαν βάλεις στο γραφείο κίνησης και έφτιαχνε τις καταστάσεις που αφορούσαν πετρέλαια και τα σχετικά» εξήγησε στον ΑLPHA η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ερέτριας, Παρασκευή Αμερικάνου.

Πόσα πρέπει να δώσει ο Μανώλης; 3.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε μισθούς δυο μηνών.

Αδυναμία στην... σκυλοτροφή!

Ο Μανώλης ωστόσο είναι ένας άνθρωπος ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει εκατοντάδες βιντεάκια επιβίωσης αλλά και blogs, καθώς ήθελε να γίνει influencer για τους φυσιοδίφες.

Σε ένα εξ αυτών, ο παλαιοχριστιανός έδινε οδηγίες επιβίωσης, όπως να τρώνε σκυλοτροφή που ήταν οικονομική και... πλούσια σε ενέργεια.

«Στην απόλυτη ανάγκη μπορείτε να αγοράσετε με 0,80 λεπτά του ευρώ μια κονσέρβα για σκύλους του ενός κιλού. Έτσι με 1.30€ θα έχετε ένα κιλό τροφή, που θα μπορεί να σας κρατήσει πολλές μέρες, καθώς η σκυλοκονσέρβες, αν και δεν έχουν την καλύτερη ποιότητα τροφής, είναι πλούσιες σε λίπη, δηλαδή σε ενέργεια. Κάποιες σκυλοκονσέρβες έχουν και πολύ καλή γεύση και οφείλω να ομολογήσω πως τις δοκιμάζω ακόμα και σήμερα όταν ταΐζω τον σκύλο μου», αναφέρει σε κείμενό του.

Άφαντα τα παιδιά

Από τη Λαμία σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία και από εκεί στην Αττική και το... πουθενά.

Αυτό είναι το δρομολόγιο που έχουν ακολουθήσει τα εξαφανισμένα παιδιά του παλαιοχριστιανού Μανώλη και της παλαιοχριστιανής Σεβαστής, με την ΕΛ.ΑΣ. να μην μπορεί να τους εντοπίσει.

Υπό το φόβο πως θα τους πάρουν τα παιδιά, οι παλαιοχριστιανοί τα έχουν κρύψει με την Αστυνομία να τους αναζητά κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, η οποία από την πλευρά της έχει εκδώσει εντολή για τεστ DNA ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών αφού είναι δηλωμένα ως... αγνώστου!

«Η Ελληνική Αστυνομία έχει προκαταρκτική από τον εισαγγελέα και πρέπει να την ερευνήσει. Να παρέχουμε οτιδήποτε χρειαστεί ο κοινωνικός λειτουργός ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσής των παιδιών. Έχουμε ενημερώσει πως δεν έχουν βρεθεί τα παιδιά και συνεχίζουμε να τα αναζητούμε», ανέφερε στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Σε ό,τι αφορά το δείγμα DNA πρέπει ο 45χρονος σε 24 ώρες να μας δώσει υλικό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει εμείς να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την λήψη δείγματος χωρίς τη συγκατάθεσή τους», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ κάτι το οποίο πρακτικά σημαίνει πως στις επόμενες ώρες είτε θα δεχτεί ο 45χρονος να δώσει DNA είτε θα απαγγελθεί κατηγορία για απείθεια και νέα σύλληψη του.

Όσο για το πού βρίσκονται τα παιδιά, η κυρία Δημογλίδου ήταν ξεκάθαρη πως η ΕΛ.ΑΣ. δεν γνωρίζει και απλά ερευνά: «Δεν αποκλείεται να βρίσκονται σε μοναστήρια τα παιδιά. Ψάχνουμε περιοχές ανάλογα με τις πληροφορίες. Δεν είναι καταζητούμενοι οι άνθρωπο, εκτελούμε την εισαγγελική παραγγελία».

Σχετικές ειδήσεις