ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Φωτιά εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Χανιά: Φωτιά εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Χανιά: Οι πυροσβέστες πρόλαβαν να σβήσουν την φωτιά προτού επεκταθεί

Φωτιά ξέσπασε σε γκαράζ πολυκατοικίας στην περιοχή του Μακρύ Τοίχου στα Χανιά, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Παρασκευής (1/3), δημιουργώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής. Η φωτιά φαίνεται να προήλθε από ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο εκεί.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το αυτοκίνητο που άρπαξε φωτιά ήταν σταθμευμένο σε γκαράζ σε ισόγειο πολυκατοικίας. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Χανίων, με τρία οχήματα και πυροσβέστες να φτάνουν γρήγορα στο σημείο για να αντιμετωπίσουν τη φωτιά.

Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ανθρώπων, καθώς η περιοχή εκκενώθηκε άμεσα από τους κατοίκους με την έναρξη της φωτιάς. Οι πυροσβέστες επιτέλεσαν επιτυχώς το έργο τους, καταφέρνοντας να ελέγξουν και να κατασβέσουν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί σε άλλα οχήματα ή χώρους της πολυκατοικίας.

Παρά την επιτυχή κατάσβεση, η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει προς το παρόν άγνωστη και διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.

Οι αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στη φωτιά, ενώ οι εργασίες για τον καθαρισμό της περιοχής έχουν ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη 26χρονος με πιστόλι στο κέντρο της Αθήνας

Λάρισα: 35χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο δρόμο από το σύντροφό της

Τέμπη: Ερευνούν τη φωτιά μετά τη σύγκρουση - Ψάχνουν απαντήσεις για το ξυλόλιο