ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα ΕΔΕ από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον άρρωστο που κάνει ανάνηψη σε καρέκλες

Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα ΕΔΕ από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον άρρωστο που κάνει ανάνηψη σε καρέκλες
Twitter

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας της 7χρονης υποστηρίζει ότι το ΕΚΑΒ στα Γιάννενα δεν εκτέλεσε τη διακομιδή της μικρής στο Παίδων της Αθήνας, επειδή έληγε η βάρδια του πληρώματος

O διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειο νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε το νοσοκομείο για σοβαρές ελλείψεις.

Ο Δημήτρης Τζιλβές, διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, δημοσίευσε φωτογραφία στα social media όπου απεικονίζονται οι σοβαρές ελλείψεις στον χώρο της υγείας.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία φαίνεται ένας άνδρας ο οποίος μετά το χειρουργείο βρίσκεται σε διαδικασία ανάνηψης, ξαπλωμένος στις καρέκλες στο χώρο αναμονής του 4ου ορόφου του νοσοκομείου.

Ο άνδρας είχε υποβληθεί σε ενδοσκοπικές εξετάσεις και οι γιατροί τον ξάπλωσαν στις καρέκλες για να συνέλθει από τη μέθη.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο ζήτησε συγγνώμη από τους ασθενείς και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό.

«Για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», ανέφερε η κ. Γεωργιάδης.