ΕΛΛΑΔΑ

Όλος ο Ελληνισμός μια γροθιά

Όλος ο Ελληνισμός μια γροθιά

Συγκινητική κίνηση ομογενή σε 15χρονο Έλληνα μαθητή που θα εγχειριστεί στη Γερμανία

Για τη διαχρονική προσφορά της ομογένειας στον Ελληνισμό δε χρειάζεται να γράψουμε πολλά.

Οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν αποδείξει πολλές φορές πως τιμούν τους δεσμούς τους με τη μητέρα πατρίδα και φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να προσφέρουν τη βοήθεια τους.

Η ιστορία του 15χρονου μαθητή Μανώλη Βογιατζή από την Πάτρα, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια πάθηση και πρέπει να νοσηλευθεί στο εξωτερικό, δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη λοιπόν τους Έλληνες της Γερμανίας, αποδεικνύοντας ουσιαστικά για ακόμα μία φορά πως ο Ελληνισμός παραμένει μία γροθιά και στα δύσκολα.

Ο νεαρός μαθητής που πάσχει από σηραγγώδες αγγείωμα στελέχους εγκεφάλου και θα μεταφερθεί στο Αννόβερο της Γερμανίας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, έλαβε χθες ένα ανέλπιστο μήνυμα βοήθειας.

Έλληνας ομογενής προσφέρει το σπίτι του προκειμένου να διαμείνει η οικογένεια του και παράλληλα για όσο διάστημα χρειαστεί διαθέτει και αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους. Η επιστολή του ομογενή, μεταφέρθηκε μέσω των ΜΜΕ της Πάτρας στην οικογένεια του Μανώλη Βογιατζή αποδεικνύοντας στην πράξη πως όσο υπάρχουν Έλληνες, θα υπάρχει ελπίδα. Άλλωστε, και πολλοί συμμαθητές του νεαρού στην αχαϊκή πρωτεύουσα έχουν ήδη συγκεντρώσει χρήματα για να στηρίξουν τον αγώνα του για τη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Μάθημα ανθρωπιάς: Μαθητές στην Πάτρα θυσίασαν την 5ημερη για να...