ΕΛΛΑΔΑ

Νύχτα - «κόλαση» στην Ιερισσό

Νύχτα - «κόλαση» στην Ιερισσό

Λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν αιφνιδιαστικά και συγχρονισμένα τις πόρτες από τις οικίες δύο υπόπτων για τα επεισόδια στις Σκουριές.


Όπως καταγγελούν οι κάτοικοι, σύμφωνα με το thesstoday οι αστυνομικοί στην πρώτη περίπτωση προσπάθησαν να εισβάλουν σπάζοντας την είσοδο του σπιτιού με λοστό, όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος άνοιξε την πόρτα, εκείνη τη στιγμή τον συνέλαβαν μπροστά στην οικογένεια του.

Στην δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού με μια κλωτσιά αρπάζοντας επίσης τον ιδιοκτήτη μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

Οι κάτοικοι μαζεύτηκαν στο ΑΤ της Ιερισσού, το οποίο όπως λένε βρήκαν κλειστό, χωρίς κανέναν αστυνομικό. Στη συνέχεια μπήκαν μέσα και σύμφωνα με πληροφορίες το έκαναν "γυαλιά - καρφιά"...

Από εκείνη την ώρα χτυπούν οι καμπάνες του χωρίου, ενώ οι κάτοικοι μαζεύονται στους δρόμους προσπαθώντας να αποτρέψουν νέες συλλήψεις ενώ αρκετοί βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα για να διαρτυρηθούν.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες στους δικηγόρους των συλληφθέντων ειπώθηκε από την Αστυνομία ότι οι δύο άντρες θα οδηγηθούν στον Πολύγυρο. Κάτοικοι της Ιερισσού ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τον Πολύγυρο.