ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγάλη διείσδυση των Social Media, ανοίγει το δρόμο της απασχόλησης

Η μεγάλη διείσδυση των Social Media, ανοίγει το δρόμο της απασχόλησης

Mediterranean College

Εξειδικευτείτε επαγγελματικά σε σύγχρονα πεδία του Marketingκαι της Επικοινωνίας και διεκδικείστε δυναμικά νέες θέσεις εργασίας

Η ραγδαία ανάπτυξη και η μεγάλη διείσδυση των Social Media όπως αποτυπώνεται στην ελληνική πραγματικότητα, οδηγεί στην ανάγκη προσέλκυσης απόλυτα εξειδικευμένων στελεχών. Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης, όπως αποτυπώνεται στον όγδοο δείκτη επιχειρηματικής εμπιστοσύνης της Regus, είναι ότι το 2013, φωτογραφίζεται ως έτος προσλήψεων στους τομείς των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, ενώ ποσοστό 68% των ελληνικών επιχειρήσεων σχεδιάζουν να αυξήσουν και φυσικά να διατηρήσουν τον αριθμό των υπαλλήλων τους στους παραπάνω τομείς.

Από την άλλη, το φαινόμενο της κοινωνικής δικτύωσης εξελίσσεται με ταχύτητα και η αγορά της επικοινωνίας, και όχι μόνο, αναζητά εξειδικευμένα στελέχη στο χώρο των Social Media.

Το Mediterranean College αντιλαμβανόμενο την μεγάλη αύξηση που αναμένεται στις προσλήψεις εξειδικευμένων και πιστοποιημένων επαγγελματιών στα Social Media, προσφέρει το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Professional Certificate in Social Media, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του μάρκετινγκ και της εταιρικής επικοινωνίας, διασφαλίζοντας την έναρξη μιας καριέρας στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ ή την εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 60 ώρες (2 μήνες) και η παρακολούθηση δύο απογεύματα την εβδομάδα ή Σάββατα. Η διδασκαλία γίνεται στην Ελληνική γλώσσα.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση του τίτλου «Level 7 Professional Certificate in Social Media», NCFE (UK).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας, σε διευθυντικά στελέχη εταιριών, ελεύθερους επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα καθώς και σε φοιτητές / απόφοιτους Marketing και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το Mediterranean College προσφέρει προνομιακά δίδακτρα για φοιτητές και εργαζόμενους στον κλάδο.

Η έναρξη του γ' κύκλου εγγραφών έχει ξεκινήσει και η έναρξη του προγράμματος έχει προγραμματιστεί εντός Μάιου 2013.