ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο να συλληφθεί επειδή πήγαινε περπατώντας στο Άγιο Όρος!

Παραλίγο να συλληφθεί επειδή πήγαινε περπατώντας στο Άγιο Όρος!

Η απίστευτη ιστορία ενός Πατρινού, ο οποίος είχε κάνει τάμα να πάει περπατώντας στο Άγιος Όρος.

Σύμφωνα με το dete.gr, η ενέργειά του εξέπληξε και συγκίνησε όλους όσοι έμαθαν γι' αυτήν την πεζοπορία, αλλά εκείνο που έκανε τους πάντες να πέσουν κυριολεκτικά από τα σύννεφα ήταν ότι μέσα σε όλα έζησε και μία απίστευτη κι όμως αληθινή... περιπέτεια με αστυνομικούς οι οποίοι του απαγόρευσαν να περπατήσει στην εθνική οδό!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Κατερίνης. Ο Ν.Δ. είχε βγει από τα Τέμπη και περπατούσε στην Εθνική οδό με το σακίδιο στην πλάτη, όταν τον σταμάτησε περιπολικό.

Εξήγησε στους αστυνομικούς ότι εκπλήρωνε τάμα και ότι πήγαινε πεζός από την Πάτρα στο Άγιο Όρος. Όμως οι αστυνομικοί επέμειναν στην απαγόρευση και του είπαν: «Ή σε πάμε στο ΚΤΕΛ και πας με λεωφορείο ή σε πάμε στα κρατητήρια!».

Μάταια προσπαθούσε να τους μεταπείσει και μετά από ώρα προσπαθειών του, τελικά τους άφησε να τον πάνε μέχρι το ΚΤΕΛ. Έφθασε Θεσσαλονίκη και από εκεί ξεκίνησε πάλι πεζός για το Άγιο Όρος, στο οποίο έφθασε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Έχοντας διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης «Πάτρα – Αγ. Όρος» με τα πόδια του. Και μεταφέροντας ένα σακίδιο 22 κιλών...