ΕΛΛΑΔΑ

Η 13χρονη Χριστινα εντοπίστηκε γρήγορα..λόγω πείνας!

Η 13χρονη Χριστινα εντοπίστηκε γρήγορα..λόγω πείνας!

Το ανήλικο κορίτσι προσπαθεί να «καλύψει» τον 23χρονο Αλβανό, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή του

«Εάν η 13χρονη Χριστίνα, δεν πεινούσε και δεν πήγαινε ο 23χρονος Αλβανός με τον οποίο είχαν βρει καταφύγιο στο δάσος του Παγγαίου, να ζητήσει φαγητό από το πρώην αφεντικό του, τότε το ανήλικο κορίτσι δεν θα εντοπιζόταν τόσο γρήγορα, καθώς ο νεαρός δούλευε παλαιότερα στην περιοχή ως κτηνοτρόφος και άρα γνώριζε καλά τα κατατόπια...».

Αυτό έλεγε αξιωματικός, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 13χρονης, η οποία έφυγε από το σπίτι της στα Σπάτα την προηγούμενη Κυριακή για να συναντήσει στην Καβάλα τον νεαρό Αλβανό, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της. Ο κτηνοτρόφος, είχε ενημερωθεί από την αστυνομία ότι εάν δει τον 23χρονο πρώην εργαζόμενο του να τους ειδοποιήσει, όπως και έγινε.

Έτσι το κορίτσι βρέθηκε από τους αστυνομικούς το βράδυ της Πέμπτης, ενώ ο 23χρονος Αλβανός συνελήφθη χθες το πρωί στο δάσος του Παγγαίου. Όπως διαπιστώθηκε, κρυβόταν στην ίδια περιοχή που βρέθηκε και η 13χρονη Χριστίνα.

«Με τη θέληση μου πήγα στην Καβάλα»

Το 13χρονο κορίτσι, το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συχνή επαφή με τον 23χρονο μέσω facebook, προσπαθεί να «καλύψει» τον νεαρό Αλβανό λέγοντας στους αστυνομικούς, ότι δεν έπεσε θύμα απαγωγής: «Με τη θέληση μου ανέβηκα στην Καβάλα, αλλάζοντας δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ, δεν φταίει σε τίποτα ο Marjon, μην τον κυνηγάτε». Η 13χρονη Χριστίνα, η οποία μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Καβάλας, θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, αλλά και από ψυχολόγους.

«Δεν έχω κάνει τίποτα για να μετανιώσω»

Ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος στο παρελθόν είχε συλληφθεί για μικροποσότητα χασίς, ενώ πέρυσι είχε απελαθεί καθώς βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς, ότι δεν έχει κάνει τίποτα για να μετανιώσει... Για τη σύλληψή του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητάς του, καθώς και φωτογραφίες του.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Η στιγμή της μεταφοράς στο ΑΤ Καβάλας του 23χρονου Αλβανού

Σε κουφάλα δέντρου εντοπίστηκε ο 23χρονος Αλβανός