ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτική Αγωγή: ο Άκης εξευτέλισε διεθνώς την πατρίδα του!

Πολιτική Αγωγή: ο Άκης εξευτέλισε διεθνώς την πατρίδα του!

Την πιο αυστηρή τιμωρία για τον Άκη Τσοχατζόπουλο ζήτησαν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής καλώντας τον πρώην υπουργό έστω και την ύστατη στιγμή να αλλάξει τακτική και να αποκαλύψει όλες τις πτυχές της υπόθεσης διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος

«Καμία επιείκεια! Η πιο αυστηρή τιμωρία! Ο Τσοχατζόπουλος δεν είναι η Ιφιγένεια του συστήματος. Είναι ο σκληρά δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός! Δεν σεβάστηκε τον όρκο του, πρόδωσε τις ιδέες του, την πατρίδα του που εξευτέλισε διεθνώς» τόνισε η συνήγορος πολιτικής αγωγής που εκπροσωπεί το δημόσιο κ. Ουρανία Μενδρινού και πρόσθεσε «Με την απολογία του επιχείρησε ηρωική έξοδο. Προσπάθησε να εμφανιστεί θύμα πολιτικο-δικαστικών κέντρων. Το μαύρο κουτί δεν είναι το ΚΥΣΕΑ αλλά η ροή του μαύρου χρήματος. Τι θα μας πει το ΚΥΣΕΑ κ. Τσοχατζόπουλε; Ότι δεν δωροδοκηθήκατε; Τους είχατε ενημερώσει;»

Τσοχατζόπουλος: Πού ξέρετε εσείς; Είναι προκλητική! Δεν έχει καταλάβει και ρωτάει εμένα τώρα. Είναι εκτός πραγματικότητας.

Από την πλευρά του ο έτερος συνήγορος πολιτικής αγωγής Διονύσης Κολοβός υποστήριξε ότι η χώρα μας έγινε πρωταθλητής της διαφθοράς.

Τσοαχατζόπουλος: Τα ναυπηγεία τα έκαναν όλα αυτά; Ότι θέλετε λέτε! Είστε υβριστής.

Κολοβός: Κουράγιο!

Κλείνοντας ο κ. Κολοβός κάλεσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να ομολογήσει.

«Την ύστατη στιγμή αλλάξτε ρότα, αλλάξτε τακτική. Δώστε τα στοιχεία που 5 μήνες λέτε ότι έχετε. Αποκαλύψτε άλλα πρόσωπα διαφθοράς όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Η ιστορία είναι στη γωνία και καταγράφει αδυσώπητα. Μη σπαταλήσετε την προσωπική σας ιστορία σε ευτελή οικονομικά κίνητρα. Δώστε την ευκαιρία για τη μερική έστω λεύκανση του ονόματός σας».

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Χαμογελαστός έφτασε στο δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Εισαγγελέας: Ο Άκης σχεδίαζε εταιρεία χρηματαποστολών για τις μίζες

Μόνο το 1999 ο Άκης επένδυσε 2 δισ. δραχμές

Άκης σε πολιτική αγωγή: Να με λέτε υπουργό. Δεν είμαστε φιλαράκια

Πολιτική Αγωγή: Υπάρχουν κι άλλα ποσά σε πολλές γωνιές της γης!