ΕΛΛΑΔΑ

Η ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής Μαρίας...

Η ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής Μαρίας...

Tο όνομα Μαρία Δημοπούλου αναγράφεται στη ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής Μαρίας που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα.

Μητέρα εμφανίζεται η Ελευθερία Δημοπούλου η 40χρονη δηλαδή Ρομά, που εμφανίστηκε ως μητέρα της ενώ δεν ήταν όπως αποδείχθηκε από το τεστ DNA, και προφυλακίστηκε.

Στη ληξιαρχική πράξη αναφέρεται ακόμα ότι η 40χρονη γέννησε τον ξανθό «άγγελο» στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 130 στην Αθήνα σύμφωνα με το star. Βέβαια το περίεργο είναι ότι αν επισκεφθεί κανείς τη συγκεκριμένη διεύθυνση θα βρει ένα κτήριο εταιρείας τηλεπικοινωνιών που χτίζεται ενώ στο νούμερο 132 είναι δικηγορικά γραφεία…

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ληξιαρχική πράξη γεννήσεως αναφέρει ότι η μικρή Μαρία είναι αγνώστου πατρός ενώ ο ένας από τους δύο μάρτυρες που κατέθεσε χαρτί προκειμένου να αναγνωριστεί το παιδί στην Ελευθερία Δημοπούλου υπογράφει με το επώνυμο Σαλή.

Με λίγα λόγια οι αρχές ερευνούν αν το όνομα αυτό (Σαλή) είναι η δεύτερη ταυτότητα της Ελευθερίας Δημοπούλου, με την οποία δήλωνε μάρτυρας της γέννησης της μικρής Μαρίας.

Διαβάστε επίσης:

Πέντε με έξι ετών είναι τελικά η μικρή Μαρία

Η 4χρονη Μαρία στο επίκεντρο των διεθνών μέσων

«Να βρείτε τον βούλγαρο μεσολαβητή που μας έδωσε την Μαρία»

Γερμανικά ΜΜΕ: «Παιδί χωρίς παρελθόν» η μικρή Μαρία

Συλλήψεις στο Ζεφύρι (pics+video)

Ρoή Ειδήσεων