ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη το Παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη (φωτό&βίντεο)

Σε εξέλιξη το Παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη (φωτό&βίντεο)

Η τροχαία έχει προχωρήσει σε ρυθμίσεις της κυκλοφορίας των οχημάτων στους γύρω δρόμους, οι οποίοι είναι όλοι κλειστοί

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία των αγροτών προς τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος. Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα υπάρχει σε όλους τους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου η τροχαία με παρεμβάσεις έχει αποκλείσει αρκετούς δρόμους.

por 1
por 2

Νωρίτερα οι αγρότες από όλη την Ελλάδα έδωσαν ραντεβού στην πλατεία Βάθη. Εκεί συγκεντρώθηκαν οι αγρότες από μπλόκα της Θεσπρωτίας και της Χαλκιδικής, καθώς και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών.

Στο συλλαλητήριο απηύθυναν χαιρετισμούς φορείς αγροτών από όλη τη χώρα και πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Βαγγέλη Μπούτα, από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και επικεφαλής της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Στο πλευρό των αγροτών τάχθηκε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που δίνει το «παρών» στο παναγροτικό συλλαλητήριο και κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει την «αισχρή φοροληστεία» σε βάρος τους.

«Το ΚΚΕ βρίσκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών. Πρέπει να υπάρξει από σήμερα και κάθε μέρα μια μεγάλη λαϊκή συμμαχία η οποία να ανατρέψει τελικά την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της Ε.Ε.», τόνισε.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των αγροτών, η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει τους δημόσιους υπαλλήλους να συμμετάσχουν στο παναγροτικό συλλαλητήριο, ενώ το ΠΑΜΕ συμμετείχε στην υποδοχή των αγροτών που θα λάβουν μέρος στη συγκέντρωση.

Διαβάστε επίσης:

Έφτασαν στα διόδια οι αγρότες (pics)

Αγροτικό συλλαλητήριο το μεσημέρι στην Αθήνα

Αγρότες μοιράζουν ρύζι στα διόδια των Μαλγάρων