ΕΛΛΑΔΑ

Προσήγαγαν μαθητή Λυκείου γιατί δεν είχε χαρτιά παραμονής

Προσήγαγαν μαθητή Λυκείου γιατί δεν είχε χαρτιά παραμονής

Στην προσαγωγή ενός μαθητή Λυκείου για εξακρίβωση στοιχείων προχώρησαν χθες οι αστυνομικοί.

Ο μαθητής μάλιστα, όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο δημοσιογράφος, Χρήστος Παπαχρήστος ήταν ανήλικος και πέρασε όλη τη νύχτα στο τμήμα, ενώ οι γονείς του πήγαν εκεί και έδειχναν στους αστυνομικούς ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ανανέωσης των εγγράφων για την ανανέωση της παραμονής του στη χώρα μας.

Στην εκπομπή, μετά την αποκάλυψη, παρενέβη τηλεφωνικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για να διευκρινίσει ότι «δεν ήταν ανήλικος ο μαθητής που προσήχθη».

Όπως είπε ο κ. Παρθένης, μετά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα παραμονής του είχαν λήξει από το Νοέμβριο του 2013 και πλέον θα αρχίσουν οι διαδικασίες απέλασής του.

Από την πλευρά τους πάντως οι δημοσιογράφοι της εκπομπής τόνιζαν στον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ότι οι γονείς του μαθητή βρίσκονταν στο τμήμα και έδειχναν τα στοιχεία του παιδιού και τις αιτήσεις που έχουν γίνει για την ανανέωση της παραμονής του.

«Εγώ αυτό το θέμα δεν το γνωρίζω», είπε ο κ. Παρθένης σημειώνοντας ότι από τη στιγμή που ο μαθητής είναι ενήλικος, έπρεπε να περάσει τη νύχτα στο τμήμα. Οι γονείς πάντως του παιδιού αναφέρουν ότι το θέμα με το παιδί τους έχει κολλήσει στη γραφειοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2014: Τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας στα ΕΠΑΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2014