ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Επιχείρηση ανάσυρσης νεκρού από δύσβατη περιοχή

Φθιώτιδα: Επιχείρηση ανάσυρσης νεκρού από δύσβατη περιοχή

Είχε πάει για να μαζέψει τσάι και όλα δείχνουν ότι τον πρόσδωσε η καρδιά του...

Ο λόγος για έναν 71χρονο από την Αγία Μαρίνα Τιθορέας, ο οποίος πήγε το πρωί στον Παρνασσό για να μαζέψει τσάι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος ηλικιωμένος ξεκίνησε νωρίς το πρωί. Άφησε το τρακτέρ στους πρόποδες του Παρνασσού και άρχισε να ανεβαίνει ένα δύσβατο μονοπάτι, που χρησιμοποιούν ορειβάτες και το οποίο οδηγεί σε μια πλαγιά που έχει τσάι, ρίγανη και άλλα που αυτή την εποχή μαζεύουν οι ντόπιοι.

Δυστυχώς όμως για τον 71χρονο σήμερα ήταν η τελευταία φορά, αφού όπως όλα δείχνουν τον πρόδωσε η καρδιά του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, τον βρήκαν άλλοι περιπατητές και ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία λόγω του δύσβατου της περιοχής ζήτησε και τη βοήθεια του Πυροσβεστικού κλιμακίου της Αμφίκλειας.

Η επιχείρηση ανάσυρσης ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι και η σωρός του ηλικιωμένου θα διακομισθεί γα νεκροψία νεκροτομή, ωστόσο η αστυνομία από την πρώτη στιγμή απέκλεισε την εγκληματική ενεργεία.

Ακόμη ένας πνιγμός ηλικιωμένου χθες από τη Φωκίδα

Ο ηλικιωμένος από το Πολύδροσο είχε πάει χθες το πρωί για μπάνιο στην Ιτέα. Δυστυχώς όμως κάτω από άγνωστες συνθήκες πνίγηκε και ανασύρθηκε νεκρός από άλλους λουόμενους που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην παραλία.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν και όταν διακομίσθηκε στο Κ.Υ. της Ιτέας απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε επίσης:

Λούνα Πάρκ: Η Ελλάδα εξακολουθεί να «σκοτώνει» τα παιδιά της