ΕΛΛΑΔΑ

Απειλούσε να πέσει με τα παιδιά του από τη στέγη της ΛΑΡΚΟ

Απειλούσε να πέσει με τα παιδιά του από τη στέγη της ΛΑΡΚΟ

Θρίλερ εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κτίριο όπου στεγάζεται η ΛΑΡΚΟ.

Ένας 37χρονος πατέρα απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό, παίρνοντας μαζί του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με το Lamiareport, όλα ξεκίνησαν όταν η εταιρεία αποφάσισε να εντάξει στο μόνιμο προσωπικό κάποιους από τους εργαζόμενους στις εργολαβίες. Ωστόσο, τόσο το όνομα του 37χρονου, ο οποίος εργαζόταν τα τελευταία οχτώ χρόνια στην εταιρεία, όσο και τριών ακόμη συναδέλφων του δεν βρισκόταν στη λίστα για της λίστας για τη μονιμοποίηση.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ και αφού νωρίτερα διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός, πήρε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του, ηλικίας από 5 έως 10 ετών και ανέβηκε σε μια από τις στέγες της εταιρείας, απειλώντας πως θα πέσει στο κενό παίρνοντας μαζί και τα παιδιά του.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των συναδέλφων του πως όλα θα πάνε καλά και πως θα μπει το όνομά του στη λίστα, ο ίδιος ζητούσε έγγραφες διαβεβαιώσεις από την εταιρεία.

Τελικά πείστηκε να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, καθώς υπήρξε επικοινωνία με τη διοίκηση, που δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι τρεις ακόμα συνάδελφοί του που ήταν εκτός λίστας, θα υπόγραφαν και αυτοί τη σύμβαση μονιμοποίησης.

Διαβάστε επίσης:

Σχολικοί φύλακες και καθηγητές στο γραφείο του Λοβέρδου (pics-vid)