ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Απίστευτη ατάκα διαρρήκτη όταν βρέθηκε στα χέρια του ιδιοκτήτη

Βόλος: Απίστευτη ατάκα διαρρήκτη όταν βρέθηκε στα χέρια του ιδιοκτήτη

Βρήκε τον μάστορά του ο «ατρόμητος» διαρρήκτης – Αμίμητες ατάκες από τον 35χρονο και 55χρονο

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως όταν ο 35χρονος διαρρήκτης, πιθανόν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, προσπάθησε να μπουκάρει σε μονοκατοικία.

Μόλις ο 55χρονος ιδιοκτήτης αντελήφθη την παρουσία του διαρρήκτη, σηκώθηκε από το κρεβάτι του και τον αντιμετώπισε δίνοντάς του ένα χέρι ξύλο...

Οι φωνές του διαρρήκτη που εκλιπαρούσε για βοήθεια αναστάτωσαν ολόκληρη τη γειτονιά.

Σύμφωνα με μάρτυρα, ο διαρρήκτης φώναζε: «Κοίτα πως μου έκανες το πρόσωπο! Βοήθεια! Με σκοτώνει!», γεγονός που έκανε τους γείτονες να βγουν έντρομοι στα μπαλκόνια και στο δρόμο, ώστε να δουν τι συνέβαινε.

Ο ιδιοκτήτης σε έξαλλη κατάσταση ακούστηκε να του λέει: «Φύγε από εδώ ρε! Θα με βασανίσεις; Θα σε σκοτώσω!», ενώ ο διαρρήκτης απαντούσε: «Σιγά ρε! Πώς κάνεις έτσι για μία κόκα κόλα;». Τη στιγμή που ο κλέφτης προσπαθούσε να φύγει, ο ιδιοκτήτης τον έσπρωχνε από τα κάγκελα της αυλής του σπιτιού, διώχνοντάς τον μια ώρα αρχύτερα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ο θρασύτατος διαρρήκτης δεν σταμάτησε εδώ. Πήγε μέχρι το ποδήλατό του κουτσαίνοντας, το οποίο είχε σταθμεύσει λίγο πιο πέρα και γύρισε πίσω με μια αλυσίδα και ένα λοστό και καθώς επέστρεφε, απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη λέγοντάς του: «Κοίτα ρε άνθρωπε πώς έκανες το πρόσωπό μου!», δείχνοντας τα σημάδια της πάλης που είχε προηγηθεί.

Εκείνη τη στιγμή, ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία, ενώ οι γείτονες που είχαν φτάσει στο σπίτι, τον προέτρεπαν να φύγει.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Μίλερ μην χορέψεις ξανά! Δεν το χεις!

Θα γεμίσουν οι φυλακές Δομοκού: «Συγκάτοικοι» Χρυσαυγίτες, Πυρήνες και 17Ν