ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία ενώ η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Σήμερα στις 11 το πρωί φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον τεράστιο μουσικοσυνθέτη Αντώνη Βαρδή, που έχασε τη ζωή του την Τρίτη,ύστερα από δίμηνη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 66 ετών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Στο μεταξύ, στην επίσημη ιστοσελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook αναρτήθηκε ανακοίνωση της οικογένειας.

«Την Πέμπτη 4/9/14 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε.

Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» .

Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν:

1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.

2. Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού».

Χτες, Τετάρτη, μετά από παρανόηση που έγινε μέσω των ΜΜΕ, όπως αναφέρει η οικογένειά του, πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο νεκροταφείο της Παιανίας αφού είχε κυκλοφορήσει ότι η εξόδιος ακολουθία θα γινόταν στις 11 το πρωί.

Διαβάστε επίσης: Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή

Γιάννης Βαρδής: Η κρίση πανικού και η άρνηση στον θάνατο του πατέρα του