ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θύμα βιασμού κι όχι κακοποίησης ο 24χρονος (vid)

Κρήτη: Θύμα βιασμού κι όχι κακοποίησης ο 24χρονος (vid)

Έναν εφιάλτη πέρασε 24χρονος μέσα στην ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου, όπως κατήγγειλε σήμερα η οικογένειά του.

Το πρωί βγήκε στη δημοσιότητα η καταγγελία μίας μητέρας που έκανε λόγο ότι ο γιος της φαίνεται ότι κακοποιήθηκε μέσα στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας ο 24χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα νοσηλευόταν στην ψυχιατρική, αναφέρει το cretapost.gr

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας η μητέρα επισκέφτηκε το γιο της στο νοσοκομείο και διαπίστωσε ότι δεν ήταν καλά και τον πήρα στο σπίτι.

Τότε ανακάλυψε ότι ο 24χρονος έφερε πληγές στο σώμα του και αυτό την ανησύχησε με αποτέλεσμα να καταφύγει στην αστυνομία ζητώντας να διερευνηθεί το περιστατικό εκφράζοντας υποψίες ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί.

Θύμα βιασμού ο 24χρονος

Πλέον η οικογένεια πιστεύει ότι ο 24χρονος έπεσε θύμα βιασμού όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος της οικογένειας.

Μάλιστα, στα χέρια του υπάρχουν σημάδια από χειροπέδες.

«Αύριο αναμένεται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ο χρόνος που σημειώθηκε ο βιασμός. Δεν χρεώνουμε τίποτα και σε κανέναν μέχρι να προκύψουν αδιάσειστα στοιχεία», ανέφερε ο δικηγόρος.

Την ίδια ώρα έχει ανατεθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση από το νοσοκομείο μετά από εντολή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Νίκου Χαριτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Καταγγέλλει ότι κακοποίησαν το γιο της σε ψυχιατρική κλινική