Βρετανίδα κατήγγειλε το βιασμό της στα Μάλια
Ο οδηγός της πρότεινε να την πάει στο ξενοδοχείο κι εκείνη δέχτηκε...
Θύμα βιασμού καταγγέλλει πως έπεσε μια 23χρονη Βρετανίδα στα Μάλια της Κρήτης από άγνωστο οδηγό ενός λευκού βαν.
Η κοπέλα κατήγγειλε πως ενώ περπατούσε στο δρόμο προς το ξενοδοχείο μετά από νυχτερινή διασκέδαση, έχοντας μάλιστα καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, σταμάτησε μπροστά της ένα λευκό βαν.
Ο οδηγός της πρότεινε να την πάει στο ξενοδοχείο, κι εκείνη ζαλισμένη και κουρασμένη όπως ήταν, δέχτηκε. Ο άγνωστος άνδρας, όμως, αντί για το ξενοδοχείο, φέρεται να την οδήγησε σε απόμερο μέρος όπου ήρθαν σε επαφή, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της.
Η 23χρονη δε συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ για τον άγνωστο άνδρα είπε ότι ήταν μάλλον Έλληνας, 25 ως 30 ετών, κανονικού ύψους και λίγο εύσωμος.
Η 23χρονη θα εξεταστεί σήμερα από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν έπεσε θύμα βιασμού ή όχι.
Πηγή: cretalive.gr