ΕΛΛΑΔΑ

Τρίπολη: Με αλυσίδες η κυκλοφορία στην εθνική οδό για Σπάρτη

Τρίπολη: Με αλυσίδες η κυκλοφορία στην εθνική οδό για Σπάρτη

Ύφεση παρουσιάζει η χιονόπτωση τις τελευταίες ώρες στην Τρίπολη, όπου το «έχει στρώσει» ακόμα και μέσα στην πόλη.

Παρόλα αυτά, η χιονόπτωση κατά διαστήματα είναι σφοδρή σ’ όλη την ορεινή βόρεια και κεντρική Πελοπόννησο, ενώ οι Αρχές καλούν τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις, να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να ξέρουν να τις χρησιμοποιήσουν.

Λόγω χιονιού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Λεβίδι-Νεμέα στο ορεινό τμήμα της Σκοτεινής και στην επαρχιακή οδό Άργους-Καρυάς από το 17ο έως το 20ο χιλιόμετρο.

Την ίδια ώρα, με δυσχέρεια και μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης από το 15ο έως το 23ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Τρίπολης-Αρχαίας Ολυμπίας από το 16ο έως το 54ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Τρίπολης-'Αστρους από 15ο έως το 20ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης από το 28ο έως το 42ο χιλιόμετρο και στην παλαιά εθνική οδό Τριπόλεως-Άργους, στον Αχλαδόκαμπο.

Επίσης, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Περαχώρας-Σχοίνου Κορινθίας, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ορεινής δυτικής Κορινθίας, στην επαρχιακή οδό Τρίπολης - Καστρίου - Αγ. Πέτρου και Βλαχοκερασιάς Κολλινών στην Αρκαδία.

Σχετικές ειδήσεις