ΕΛΛΑΔΑ

Ο Άρης Δαβαράκης μιλάει για την περίοδο που βρέθηκε στην φυλακή

Ο Άρης Δαβαράκης μιλάει για την περίοδο που βρέθηκε στην φυλακή

Ο Άρης Δαβαράκης μίλησε για τις σκληρές και ταπεινωτικές συνθήκες που έζησε στη φυλακή, αλλά και για το τραγούδι «Κορυδαλλός» που έγραψε σε διάσημη τραγουδίστρια

Για την περίοδο που πέρασε στο κελί της φυλακής μίλησε μεταξύ άλλων ο Άρης Δαβαράκης κατά την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή "Τα Καρντάσιανς".

«Αθωώθηκα πλήρως για αυτή την υπόθεση, ομοφώνως, με θετική εισήγηση του εισαγγελέα και μου ζήτησαν και συγγνώμη. Προφυλακίστηκα, έμεινα έξι μήνες στον Κορυδαλλό σε πολύ σκληρές συνθήκες, τις οποίες τώρα τις πασπαλίζω με πολύ χιούμορ" είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας την ιστορία ενός τραγουδιού που έγραψε τότε ύστερα από αίτημα γνωστής τραγουδίστριας: "...Είχε έρθει τότε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για να με "ανεβάσει" και μου είχε ζητήσει να της κάνω ένα τραγούδι και τελικά εγώ έγραψα το τραγούδι "Ο κορυδαλλός", αλλά το πουλί όμως. Δεν τραγουδήθηκε ποτέ, αλλά με είχε συγκινήσει που είχε κάνει αυτή την κίνηση...".

Όσο για τις συνθήκες που βίωσε στο κελί, ο Α. Δαβαράκης περιγράφει με συγκλονιστική απλότητα: "Την ώρα που μπαίνεις, βιώνεις για πρώτη φορά ένα πράγμα που είναι άκρως εξευτελιστικό, σου ανοίγουν τα πράγματα, ψάχνουν τα πάντα, σε γδύνουν εντελώς, σε βάζουν σε μια διαδικασία πάρα πολύ ταπεινωτική, να κάτσεις σε μια ορισμένη στάση μήπως έχει σε διάφορα μέρη του σώματός σου κρυμμένα πράγματα. Και μετά σου δίνουν ένα στρώμα που είναι μέσα στον ψύλλο και στη βρώμα και ένα μαξιλάρι και σου λένε προχώρα είσαι σε αυτό το κελί...".

Σχετικές ειδήσεις