ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Ανοίγει η αυλαία των κινητοποιήσεων αγροτών και κτηνοτρόφων

Χανιά: Ανοίγει η αυλαία των κινητοποιήσεων αγροτών και κτηνοτρόφων

Στα νέα φορολογικά μέτρα αντιδρούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νομού Χανίων και έχουν προγραμματίσει για αυτό το λόγοσειρά κινητοποιήσεων.

Με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο των ΔΟΥ, αρχίζουν τις κινητοποιήσεις τους κατά των νέων φορολογικών μέτρων, οι αγρότες των Χανίων.

Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και την οργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/10) στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, ανακοινώθηκε ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα συμμετάσχει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στην πανελλαδική αγροτική σύσκεψη της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων, που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Τσουρουνάκης, δήλωσε πως «η απόφαση που θα ληφθεί εκεί θα εφαρμοστεί και στα Χανιά χωρίς καμία εξαίρεση».

Οι εκπρόσωποι της Ενωτικής Ομοσπονδίας δήλωσαν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις. «Δεν θα τους αφήσουμε να βάλουν λουκέτο στα σπίτια μας, δεν θα δεχτούμε τη νέα φοροεπιδρομή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουρουνάκης.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου του κτηνοτροφικού συλλόγου, Μανούσου Σταυριανουδάκη, ο οποίος υποστήριξε πως «η κυβέρνηση θέλει να αφανίσει τους κτηνοτρόφους της χώρας» και κάλεσε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους των Χανίων να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν.

Σχετικές ειδήσεις