ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: «Αλάνια θα τους σκίσουμε, αύριο» - Οι τελευταίες ώρες πριν το τραγικό τροχαίο

Παντελής Παντελίδης: «Αλάνια θα τους σκίσουμε, αύριο» - Οι τελευταίες ώρες πριν το τραγικό τροχαίο

«Δυνατός είναι αυτός που ακόμα προσπαθεί...» έγραφε με νόημα ο Παντελής Παντελίδης, ο αυτοδημιούργητος τραγουδιστής που τα έκανε όλα γρήγορα...

Η ανατριχιαστική είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη σόκαρε όλο το πανελλήνιο. Χιλιάδες μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στην οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή «ανέβηκαν» στα social media, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το κακό μαντάτο. Ο Παντελής υπήρξε «κομήτης», μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά πριν τέσσερα χρόνια και έτσι ξαφνικά «έφυγε», αφήνοντας πίσω του τα τραγούδια του, που μιλούν στην καρδιά των χιλιάδων θαυμαστών του!

p.pantelidis2.2

Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές είπαν το στερνό «αντίο» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Παντελή Παντελίδη, στον δικό τους Παντελή... που από την Πέμπτη βρίσκεται στη «γειτονιά των Αγγέλων», όπου σιγοτραγουδά τις επιτυχίες του.

«Αλάνια θα τους σκίσουμε αύριο»

Στενοί συνεργάτες και φίλοι του λένε ότι ο Παντελής ήταν ιδιαιτέρως αγχωμένος για την πρεμιέρα του, που θα γινόταν την Παρασκευή 19/02, μία ημέρα πριν σκοτωθεί στο τραγικό τροχαίο.

«Αλάνια, θα τους σκίσουμε αύριο! Μόνο Παντέλος, ρε!», φώναξε χαμογελώντας, ο τραγουδιστής το βράδυ της Τετάρτης, στο τέλος της πρόβας σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, αποκαλύπτει η realnews. Έφτασε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, χαλαρός και ντυμένος με φόρμες. Όμως, οι στενοί του φίλοι και συνεργάτες μπορούσαν να διακρίνουν το άγχος του.
Η πρόβα κύλησε αφήνοντας όλους τους παρευρισκόμενους ικανοποιημένους. Το κλίμα ήταν ζεστό και ο Παντελής παρακολούθησε μαζί με τη Βανδή και τον Μαρτάκη τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Ρόμα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρήγγειλαν φαγητό και λίγα λεπτά πριν από τις δύο το πρωί ο γνωστός ερμηνευτής καληνύχτισε την παρέα και αποχώρησε για μπαρ της Γλυφάδας, στο «στέκι» που αγαπούσε πολύ.

Εκεί τον περίμεναν οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο δυστύχημα, η 21χρονη Φρόσω, η οποία έχει ήδη δώσει την πρώτη της κατάθεση και η 30χρονη Μίνα, οι οποίες τον γνώριζαν από την εποχή που ως άγνωστος ακόμη στο ευρύ κοινό καλλιτέχνης "ξεσήκωνε" τους θαμώνες του συγκεκριμένου καταστήματος.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι τρεις τους αποχώρησαν για να βρεθούν σε ένα φιλικό σπίτι, όπου είχαν δώσει ραντεβού για να παίξουν χαρτιά. Μάλιστα, η 30χρονη Μίνα είχε μοιραστεί και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που έδειχναν ένα τραπέζι με πράσινη τσόχα, τραπουλόχαρτα, μάρκες κι ένα ποτήρι που έμοιαζε να έχει σαμπάνια.

p.pantelidis55.2

Λίγες ώρες αργότερα γράφτηκε ο τραγικός επίλογος... της ζωής του

Δείτε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τραγωδίας

Διαβάστε επίσης:

Παντελής Παντελίδης: Το τελευταίο βίντεο πρίν το τρόχαιο

Παντελής Παντελίδης: Σπαραγμός στο μεγάλο «φινάλε» του τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: Σήκω Παντέλο μου, σήκω ψυχάρα μου και βγες στη μεγαλύτερη πρεμιέρα της ζωής μας

Σχετικές ειδήσεις