ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντοκουμέντο από τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη (photos)

Βίντεο – ντοκουμέντο από τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη (photos)

Το υλικό διάρκειας 2,5 λεπτών περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί στην ογκωδέσταση δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης

ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ» ΤΟΥ

Το βίντεο αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και έχει πρωταγωνιστές τους οκτώ νεαρούς που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το υλικό έχει τραβηχτεί στο δωμάτιο του 20χρονου άτυχου φοιτητή στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων από ένα από τα άτομα που δεχόταν bullying.

Σε αυτό φαίνεται ο Βαγγέλης Γιακουμάκης να είναι πεσμένος στο κρεβάτι του και να παρακαλεί τους Κρητικούς «φίλους» του να τον αφήσουν, καθώς όπως φαίνεται και στο υλικό δέχεται βασανιστήρια.

Εκείνοι δείχνουν να το... απολαμβάνουν, με γέλια και φωνές με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να τους ζητά να τον αφήσουν λέγοντάς τους ότι πονάει.

Εκείνοι συνεχίζουν το «παιχνίδι» τους, με τον νεαρό φοιτητή να ξεσπά σε γέλια, πιθανότητα για τους πείσει να τον αφήσουν.

giak3

Στη συνέχεια ένας μυώδης νεαρός κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τότε το άτυχο παιδί εγκαταλείπει την προσπάθειά του, περιμένοντας απλά να τελειώσουν τα βασανιστήρια.

Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει, «Φτάνει. Αφήστε τον τώρα» και το μαρτύριο τελειώνει με τους νεαρούς να βγαίνουν από το δωμάτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα όσα συνέβαιναν και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις