ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση μικρού Μπεν: Δείτε πού ψάχνουν για τα λείψανά του (photos)

Εξαφάνιση μικρού Μπεν: Δείτε πού ψάχνουν για τα λείψανά του (photos)

Νέες ανασκαφές αναμένεται να πραγματοποιηθούν εντός ολίγων ημερών στο νησί της Κω στο πλαίσιο του νέου κύκλου ερευνών για τα λείψανα του μικρού Μπεν που εξαφανίστηκε το 1991 από την Κω.

Οι Άγγλοι ερευνητές έχουν εντοπίσει έναν ελαιώνα στο νησί, όπου πιστεύουν ότι μπορεί να βρίσκονται τα λείψανα του μικρού Μπεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ελαιώνας αυτός βρίσκεται λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά από το αγρόκτημα της οικογένειάς του Μπεν.

BENNEEDHAM2

Οι έρευνες των Άγγλων επικεντρώνονται στο οικόπεδο μετά από νέους ισχυρισμούς πως ο μικρός Μπεν συνεθλίβη κατά λάθος από τον εκσκαφέα που χειριζόταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας.

Η μητέρα του Μπεν, όπως αναφέρει η Daily Mail, περιμένει πια τα χειρότερα, καθώς η αστυνομία του South Yorkshire τής είπε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ανασκαφές να φέρουν στο «φως» τα λείψανα του παιδιού της, που αναζητά από το 1991.

Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, σύμφωνα με την Daily Mirror, δήλωσε ότι επικοινώνησαν μαζί του αστυνομικοί για να του ζητήσουν άδεια. "Με πήραν πρόσφατα και με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να σκάψουν τη γη. Ζήτησαν άδεια για να σκάψουν. Προφανώς συμφώνησα. Δεν νομίζω όμως ότι θα βρουν τον μικρό Μπεν. Απλά ελπίζω να είναι ζωντανός κάπου και η μητέρα του να τον ξαναβρεί. Θα ήταν υπέροχο να συμβεί κάτι τέτοιο", σημείωσε ο 33χρονος Stefano Troumouhis.

Ο οδηγός εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας, γνωστός και ως Dino, δούλευε κοντά στην αγροικία όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν το 1991. Φίλος του Μπάρκα ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα πως μπορεί να ευθύνεται εκείνος για τον χαμό του μικρού αγοριού. Ο γιος του, Βαλάντης, επέμεινε πως ο πατέρας του είχε κάνει ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τις έρευνες των αρχών όταν εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, Kerry Needham, εξοργισμένη που ο νέος μάρτυρας δεν είχε μιλήσει τόσα χρόνια, ξέσπασε, «Θα μπορούσε να είχε τελειώσει πριν από 25 χρόνια. Θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι με τη ζωή μου αντί να βρίσκομαι στο περίμενε και να ζω αυτόν τον εφιάλτη. Θα μπορούσα πιθανότατα να έχω συγχωρήσει αυτόν τον άνθρωπο τότε, αλλά όχι τώρα. Έχουν περάσει 25 χρόνια δυστυχίας για να έρθει αυτό το τέλος. Θα είναι δύσκολο».

Σχετικές ειδήσεις