Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τις 16χρονες που εντοπίστηκαν στον Πειραιά

Νewsbomb

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τις 16χρονες που εντοπίστηκαν στον Πειραιά

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση εξαφάνισης των δύο 16χρονων κοριτσιών από το Αίγιο.

Τα δύο κορίτσια, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί την περασμένη Κυριακή, εντοπίστηκαν από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, στον Πειραιά.

Ανακοίνωση για το αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Εσμεράλντας Ντ. 16,5 ετών και η Στέλλας Ρ. 16 ετών, δημοσίευσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο τις φιλοξενούσε στο Αίγιο και είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνισή τους.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

Βρέθηκαν οι ανήλικες Εσμεράλντα Ντ. & Στέλλα Ρ. 16,5 & 16 ετών

Στις 30/1/2018 βρέθηκαν οι Εσμεράλντα Ντ. και Στέλλα Ρ., 16,5 & 16 ετών οι οποίες είχαν εξαφανιστεί στις 28/1/2018 από την περιοχή του Αιγίου.

Χάρη στην ενεργοποίηση του Amber Alert και της κινητοποίησης αστυνομικού τα κορίτσια εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Ο αστυνομικός, που δεν τελούσε υπηρεσίας, εντόπισε τις ανήλικες και ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Εσμεράλντα Ντ. και στη Στέλλα Ρ. για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί». Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.»


Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved