ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στον Έβρο για το ληστή με τα πράσινα γάντια

Τρόμος στον Έβρο για το ληστή με τα πράσινα γάντια

Τον τρόμο σκορπίζει τις τελευταίες ημέρες σε χωριά του Έβρου ένας άγνωστος άνδρας που αναζητείται από την αστυνομία.

Ο άνδρας έχει χτυπήσει δύο ηλικιωμένες, για τις οποίες μάλιστα παρατήρησε ότι είναι μόνες.

Όπως αναφέρει το thrakinea.gr, πρόκειται για έναν ψηλό και αδύνατο άνδρα, ο οποίος φοράει πράσινα γάντια και πιθανότητα στολή ή φόρμα εργασίας, ώστε να μοιάζει με τεχνικό.

Η αστυνομία ύστερα από δύο περιστατικά στον Κέραμο και στο Ασημένιο, πιθανολογεί ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο καταφέρνει και μπαίνει αρχικά στις αυλές και στη συνέχεια μέσα στα σπίτια όπου κατοικούν μόνες τους γυναίκες και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τις κλέβει και τις χτυπά.

Στο τελευταίο περιστατικό στο Ασημένιο Διδυμοτείχου, μία 68χρονη γυναίκα, βγήκε το πρωί από το σπίτι της, με σκοπό να πετάξει τα σκουπίδια. Όταν έμπαινε στην αυλή είδε έναν άνδρα με πράσινα γάντια και θεώρησε ότι πρόκειται για άτομο το οποίο θα δει το ρολόι του ρεύματος και μπήκε μαζί του στην αυλή. Η γυναίκα όμως, κατέληξε στο νοσοκομείο, καθώς ο ληστής υπό την απειλή μαχαιριού τη λήστεψε ασκώντας πάνω της σωματική βία.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και πριν λίγο καιρό στον Κέραμο Ορεστιάδας.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για τον ίδιο ληστή, τον οποίο αναζητά, προκειμένου να βάλει τέλος στην τρομακτική του δράση.