ΕΛΛΑΔΑ

Κακός χαμός στις Σέρρες: Μηνύματα - «φωτιά» και άλλων καθηγητών εκτός του «φακελάκη» (pics)

Κακός χαμός στις Σέρρες: Μηνύματα - «φωτιά» και άλλων καθηγητών εκτός του «φακελάκη» (pics)

Δύο περίπου μήνες, μετά τη σύλληψη του καθηγητή «φακελάκη» και την αποκάλυψη των «υπόγειων» δραστηριοτήτων του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίαζε φοιτητές για να τους «περνάει» στα μαθήματα, η Σύγκλητος του ιδρύματος αποφάσισε ομόφωνα τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, σε μία προσπάθεια να ξεδιαλύνει πλήρως το «τοπίο», σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση.

Υπήρχαν και άλλοι καθηγητές που εμπλέκονται;

Και ενώ η έρευνα της Εισαγγελίας Σερρών βρίσκεται σε εξέλιξη, τα SerraikaNea πετούν νέα «βόμβα», δημοσιεύοντας μηνύματα που εμπλέκουν ακόμη δύο καθηγητές.

Τα μηνύματα είναι από τη συνομιλία του κατηγορούμενου ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου, με φοιτητές του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Σερρών. Δείτε τα στην γκάλερι,

Όπως αποκαλύπτει στα SerraikaNea ένας από τους φοιτητές, η «φάμπρικα» ήταν στημένη ως εξής:

«Αφού μας έκοβαν συνεχώς στα μαθήματα όσο κι αν διαβάζαμε, επικοινωνούσε μαζί μας ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου. Μας έλεγε πως το φροντιστήριό του λειτουργεί για τα μαθήματα των τριών καθηγητών και πως υπάρχει τρόπος να περάσουμε τα μαθήματά τους. Φυσικά ο τρόπος ήταν να τα πληρώσουμε αδρά. 250 ευρώ το μάθημα. Τα μαθήματα στο φροντιστήριο ήταν καθαρά εικονικά. Να φανταστείτε πως αν είχαμε κάποια απορία, μάς έλεγαν ότι δεν έχει σημασία να τα καταλάβουμε, αρκεί να γράψουμε τις απαντήσεις στα θέματα που θα μας έδιναν. Ήταν πάντα αυτά που έπεφταν στην εξεταστική. Εγώ, μάλιστα, σε ένα μάθημα, δεν έγραψα απολύτως τίποτα, και με περάσαν με καλό βαθμό. Και δεν ήταν μόνο ο @@@@ (καθηγητής «φακελάκης») . Υπήρχαν άλλοι δύο καθηγητές που ακολουθούσαν την ίδια μέθοδο. Δηλαδή, δεν μας περνούσαν αν δεν πηγαίναμε στο φροντιστήριο. Μόνο που αυτοί ήταν λίγο πιο προσεκτικοί. Για να μας περάσουν, έπρεπε να γράψουμε κιόλας στην εξεταστική, ενώ ο @@@@ (καθηγητής «φακελάκης») μάς περνούσε ακόμα κι αν δεν γράφαμε τίποτα, όπως έγινε στην περίπτωσή μου».
Δείτε τα μηνύματα – «φωτιά» στην γκάλερι.

Πηγή: serraikanea