ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε πάνω από 1.400.000 ευρώ - Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε πάνω από 1.400.000 ευρώ - Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

Κλήρωση Τζόκερ:Έναν μεγάλο υπερτυχερό ανέδειξε η κυριακάτικη (30/12) κλήρωση του Τζόκερ που κέρδισε περισσότερα από 1.400.000 ευρώ!

Ένας και μοναδικός ήταν ο υπερτυχερός που τα... πήρε όλα και κέρδισε στην κλήρωση του Τζόκερ περισσότερα από 1.400.000 ευρώ στην χθεσινοβραδινή κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της χθεσινής (30/12) κλήρωσης ήταν οι: 11, 14, 16, 27, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

tzokerena

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον μεγάλο νικητή της κλήρωσης του Τζόκερ βρέθηκαν επίσης, τέσσερα τυχερά δελτία δεύτερη κατηγορία (5αρια), εκ των οποίων το ένα φέρει δύο επιτυχίες και τα οποία κερδίζουν το ποσό των 31.879,96 ευρώ για κάθε επιτυχία.

Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που ακολουθεί το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο Κορωπί Αττικής και ήταν ένα απλό δελτίο με έξι στήλες.

opap

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΠΕΜΠΤΗΣ 03/01/2019 είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 27/12/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το ανθρώπινο κτήνος που έδωσε εντολή για τον αποκεφαλισμό των δύο Σκανδιναβών τουριστριών

Καιρός: O «Ραφαήλ» και η «Σοφία» φέρνουν πολικό ψύχος - Πυκνές χιονοπτώσεις και στην Αττική

Μυστήριο με την προσελήνωση διαστημοπλοίου στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού (Vid)

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα - Οι παγίδες στην υποβολή αίτησης