ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2019: Πώς θα επιλέξεις τα κατάλληλα δώρα για το βαφτιστήρι και τους αγαπημένους σου

Πάσχα 2019: Πώς θα επιλέξεις τα κατάλληλα δώρα για το βαφτιστήρι και τους αγαπημένους σου

Είτε περάσεις το φετινό Πάσχα στην πόλη, είτε αποφασίσεις να ταξιδέψεις στο χωριό ή σε έναν όμορφο προορισμό της ελληνικής επαρχίας, το σίγουρο είναι ότι αξίζει και πρέπει να απολαύσεις τη γιορτή της Χριστιανοσύνης δίπλα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, χαλαρώνοντας και παράλληλα δημιουργώντας μαζί τους νέες αναμνήσεις.

Με το ρολόι να «χτυπά» αντίστροφα πλέον για τις πασχαλινές διακοπές, το σίγουρο είναι πως έχεις αρχίσει ήδη να σκέφτεσαι (και να προβληματίζεσαι) για τα πασχαλινά δώρα που αξίζει να πάρεις. Από το βαφτιστήρι μέχρι τα ανίψια και από τον σύντροφο μέχρι τον εαυτό σου: Η απόφαση δεν είναι εύκολη και ο ελεύθερος χρόνος για βόλτες στα καταστήματα είναι περιορισμένος.

Για να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις εύκολα και ξεκούραστα φέτος τα καλύτερα δώρα, ψάξαμε εγκαίρως το θέμα και καταλήξαμε σε μερικές άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις και συμβουλές. Αν δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, λοιπόν, καλό είναι να ρίξεις «μία ματιά» σε όσα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σου.

Να θυμάσαι πως και σε αυτή την περίπτωση, το Διαδίκτυο μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια εύρεσης πασχαλινών δώρων. Θα σε βοηθήσει να κάνεις την έρευνα αγοράς σου δίχως να ταλαιπωρηθείς με την πολυκοσμία και τις αποστάσεις και να ολοκληρώσεις τις αγορές σου δίχως να χάνεις χρόνο.

Το αγαπημένο βαφτιστήρι

Ξεκινάμε από τα βασικά. Δηλαδή από τα πασχαλινά δώρα που αξίζει να πάρεις φέτος για το αγαπημένο σου βαφτιστήρι. Στην αρχή της λίστας βρίσκεται, φυσικά, η λαμπάδα. Το ποια θα επιλέξεις, εξαρτάται από την ηλικία και το φύλο του παιδιού. Αν είναι μέχρι 12 ετών, τότε σίγουρα αξίζει να βρεις μία παιχνιδολαμπάδα. Στην περίπτωση όμως, που το βαφτιστήρι σου βρίσκεται στην εφηβεία, μία όμορφη, χειροποίητη λαμπάδα είναι ό,τι πρέπει. Επειδή, βέβαια, και εκείνο θέλει το «παιχνίδι» του, προσέφερέ του λίγη ακόμη χαρά με ένα βιβλίο ή ένα gadget. Ποιος έφηβος και ποια έφηβη δεν θα χαρεί με μία «έξυπνη» συσκευή; Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην ξεχάσεις από την τσάντα του βαφτιστηριού το κλασικό, σοκολατένιο αβγό. Το σίγουρο είναι πως ανυπομονεί ήδη για τα πασχαλινά δώρα που θα του πας.

SOS tips: Δώσε βάση στα brands και τους αγαπημένους του χαρακτήρες, αν θέλεις να κάνεις μία εξαιρετική επιλογή. Αν ζορίζεσαι, μη διστάσεις να ρωτήσεις το ίδιο το παιδί ή τη μητέρα του, για το τι θα ήθελε να του φέρεις ή τι χρειάζεται. Μάθε ακόμη ότι τώρα μπορείς να διαλέξεις παιχνίδια για το παιδί βάσει ευφυιών. Εμείς ανακαλύψαμε αυτή την επιλογή στα Public και μας φάνηκε πραγματικά ξεχωριστή.

Το πασχαλινό δώρο για τον σύντροφο

Από το βαφτιστήρι περνάμε στον σύντροφο ή τη σύντροφό σου, διότι ακόμη και εμείς οι ενήλικες, κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει σίγουρα να εστιάσεις στο κομμάτι της τεχνολογίας και του gaming, αρκεί να κάνεις μία καλή και αξιόπιστη επιλογή, είτε πρόκειται για μία gaming κονσόλα είτε για ένα κινητό, ένα laptop, ένα gadget, ή ένα φορητό ηχείο -στην περίπτωση των μουσικόφιλων. Μία όμορφη χειροποίητη λαμπάδα θα συμπληρώσει τον πασχαλινό μποναμά και θα ενδεχομένως, θα συγκινήσει το αγαπημένο σου πρόσωπο.

SOS tips: Στα δικά μας «must» δώρα φέτος βρίσκονται τα drones και οι φωτογραφικές μηχανές. Αν έχεις διάθεση για κάτι πιο special, σίγουρα αξίζει να τα βάλει στην πασχαλινή σου λίστα.

Ένα δωράκι και για εσένα

Φυσικά, δεν θα προτείναμε να πάρεις δώρα για τους άλλους και να μην κάνεις κάτι όμορφο και για τον εαυτό σου. Για την ακρίβεια, πιστεύουμε πως είναι πραγματικά σημαντικό να επιβραβεύει κάποιος τον εαυτό του, όποτε μπορεί. Κάνε, λοιπόν, πασχαλινά δώρα και στον εαυτό σου και πάρε μερικές επιπλέον μέρες off από το γραφείο για να ηρεμήσεις. Μία χειροποίητη λαμπάδα είναι σίγουρα απαραίτητη. Το ίδιο και ένα «έξυπνο» κινητό.

Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πως αξίζει να κάνεις αυτές τις μέρες ακόμη πιο ξεχωριστές, δείχνοντας την αγάπη σου για τους ανθρώπους της ζωής σου και συγκεκριμένα, επιλέγοντας να περάσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους και ανακαλύπτοντας για εκείνους τα πιο όμορφα, πασχαλινά δώρα. Αν δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις την έρευνα αγοράς σου, μπορείς απλώς να επισκεφτείς τα Public, τον αγαπημένο προορισμό για νονούς, νονές και βαφτιστήρια, στον οποίο βρήκαμε και φέτος μία απίστευτη γκάμα προϊόντων, σε μοναδικές τιμές. Να θυμάσαι πως οι «έξυπνες» και επιτυχημένες αγορές δεν θέλουν κόπο, αλλά χρειάζονται τρόπο -και δη «έξυπνο»!