ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Το βίντεο του 15χρονου στο Instagram λίγο πριν πέσει στο κενό

Τρίκαλα: Το βίντεο του 15χρονου στο Instagram λίγο πριν πέσει στο κενό

Σοκάρει η είδηση πως λίγα λεπτά πριν το ανήλικο αγόρι πέσει από την ταράτσα του σπιτιού είχε «ανεβάσει» story με τους φίλους του.

Σε σοκ βρίσκεται η πόλη των Τρικάλων από το θάνατο του 15χρονου μαθητή την Κυριακή των Βαΐων, όταν το παιδί έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ γυμναζόταν με φίλους του.

Τα δύο παιδιά βρίσκονταν στην ταράτσα 4όροφης πολυκατοικίας, σε κεντρική οδό στο κέντρο των Τρικάλων και όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά. Κάποια στιγμή, το θύμα βρέθηκε στην άκρη της ταράτσας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό εξακολουθούν να διερευνώνται, αν και οι πληροφορίες που δημοσιεύει το trikalavoice.gr, μιλούν για ελιγμούς που έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ.

Μάλιστα, ο 15χρονος, λίγο πριν από τη μοιραία πτώση, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ένα βιντεάκι, «ταγκάροντας» τους φίλους του και δείχνοντας πόσο διασκέδαζαν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται επίσης οι φίλοι του παιδιού, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και τα δύο αδέρφια του. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει σήμερα το απόγευμα , Μ. Δευτέρα, στην Μητρόπολη Τρικάλων.

Σοκαρισμένοι οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές

Εν τω μεταξύ, συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσαν οι διδάσκοντες και οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου στα Τρίκαλα, όπου φοιτούσε ο 15χρονος:

«Συγκλονισμένη είναι η σχολική μας κοινότητα, μαθητές και καθηγητές, για τον τραγικό θάνατο του Μάριου Ψύλλη, μαθητή της Γ’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου. Τη Μ. Δευτέρα, 22-4-2019 και ώρα 17:30, μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου μας θα παραστούν σύσσωμοι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για να αποχαιρετήσουν τον Μάριο».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε επίσης το Σωματείο Καθαριστριών του Ν. Τρικάλων, καθώς η μητέρα του παιδιού είναι σχολική καθαρίστρια: «Το Σωματείο Καθαριστριών & Καθαριστών Ν.Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη του χωρίς να υπάρχουν λόγια παρηγοριάς στην Οικογένεια της συναδέλφου Σχολικής Καθαρίστριας Ουρανίας Ψύλλη για την απώλεια του γιού της Μάριου Ψύλλη που »έφυγε » τόσο νωρίς.

Ο 15χρονος θα κηδευτεί σήμερα Μεγάλη Δευτέρα στις 5.30 το απόγευμα, εκ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 4.30 μ.μ., ενώ η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ με τον Λοχαγό - serial killer: Τη στραγγάλισε ενώ έκαναν έρωτα

«Βόμβα» στο Star: «Κόβεται» το MasterChef – Η απόφαση που «πάγωσε» τους πάντες

Σχετικές ειδήσεις