Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Φονική κακοκαιρία Χαλκιδική: Συγκλονιστικό βίντεο από τη θεομηνία

Γιάννης Καλύβας Γιάννης Καλύβας

Φονικό το πέρασμα της κακοκαιρίας από τη Χαλκιδική – Τουλάχιστον έξι νεκροί και ένας αγνοούμενος

Στους έξι ανέβηκε ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις προηγούμενες ώρες τον νομό Χαλκιδικής.

Η φονική καταιγίδα έπληξε τη Χαλκιδική το βράδυ της Τετάρτης, με κύρια χαρακτηριστικά τη σφοδρή βροχόπτωση και τους θυελλώδεις ανέμους. Οι περιοχές όπου αναφέρθηκαν οι νεκροί βρίσκονται στο δήμο Νέας Προποντίδας, σε μικρή απόσταση ανάμεσά τους.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν καταστροφές σε υποδομές και στο οδικό δίκτυο του νομού, το μέγεθος των οποίων αναμένεται να αποκαλυφθεί με το πρώτο φως της ημέρας.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις εικόνες Αποκάλυψης.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον φονικό ανεμοστρόβιλο που χτύπησε το πρώτο και το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής – δηλαδή την Κασσάνδρα και την Σιθωνία – είναι κυριολεκτικά τρομακτικές.

«Είναι σαν να έπεσε βόμβα», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος που κι αυτός προσπαθεί να συντονίσει τη διαχείριση της κατάστασης μέσα στο μαύρο σκοτάδι, αφού υπάρχει διακοπή στην ηλεκτροδότηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε επίσης:

Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Τουλάχιστον έξι νεκροί και ένας αγνοούμενος από τη θεομηνία

Φονική κακοκαιρία Χαλκιδική: Φωτογραφίες ΣΟΚ από το μοιραίο τροχόσπιτο (pics-vid)