Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία φαρμακοποιού: Ένταση, λιποθυμίες και ύβρεις στην πρώτη μέρα της δίκης (vid)

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα άρχισε σήμερα Παρασκευή (20/09) η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Νέο Ψυχικό, πριν από ένα χρόνο.

Πρώτη κλήθηκε να καταθέσει η κόρη του, η οποία όταν αντίκρισε τον κατ' ομολογίαν δολοφόνο του πατέρα της, δεν άντεξε και λιποθύμησε δύο φορές.

Σύμφωνα με το Star, τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα και ο γιος του θύματος κατέθεσαν ότι με τον δράστη είχαν φιλικές, οικογενειακές σχέσεις για 30 χρόνια. Έκαναν παρέα, είχαν φάει μαζί και είχαν άριστες σχέσεις. Κάποια στιγμή ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στον Βασίλη Φλώρο ότι έχει οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεται χρήματα.

Δείτε στη video gallery όλα όσα συνέβησαν στο δικαστήριο.

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο άτυχος φαρμακοποιός.EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Ο άτυχος φαρμακοποιός τον λυπήθηκε και του δάνεισε 300.000 ευρώ, όμως όταν μετά από αρκετό καιρό του τα ζήτησε πίσω, εκείνος του έλεγε ότι δεν μπορεί να τον πληρώσει ακόμα και ότι δεν πρόκειται τα χάσει τα χρήματά του.

Τα χρήματα, όμως δεν τα επέστρεψε ποτέ και τότε η οικογένεια του φαρμακοποιού κατέφυγε στη Δικαιοσύνη για να πάρει τα χρήματά της.

Το δικαστήριο δικαίωσε το θύμα και μάλιστα το σπίτι του δράστη βγήκε σε πλειστηριασμό για να αποπληρωθεί το χρέος του.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του φαρμακοποιού περιέγραψε πώς την προηγούμενη μέρα μιλούσε μαζί του και του ζητούσε να συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να του στείλουν τάπερ με φαγητό στην Πάτρα, όπου σπούδαζε.

Το μοιραίο πρωινό, το θύμα ξεκινούσε να πάει στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, από όπου θα έστελνε το δέμα στον γιο του. Ακούστηκαν πέντε πυροβολισμοί.

Δείτε εικόνες από το σημείο της δολοφονίας:

Η κόρη του φαρμακοποιού νόμισε ότι άκουσε δυναμιτάκια, όταν όμως βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους αντίκρισε το μακάβριο θέαμα και κατέρρευσε.

Μαζί με τη μητέρα της έτρεξαν στο αυτοκίνητο του θύματος. Όπως κατέθεσαν δεν πίστευαν αυτό που είχε συμβεί και νόμιζαν πως ζουν έναν εφιάλτη από τον οποίο θα ξυπνήσουν.

Ο άτυχος φαρμακοποιός.

Ξέσπασε η κόρη του θύματος

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που η κόρη του Βασίλη Φλώρου, περιέγραψε την πρώτη της συνάντηση με καθηγήτριά της στη φαρμακευτική σχολή, η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν η ιατροδικαστής που είχε εξετάσεις τη σορό του πατέρα της.

«Πείτε μου αν πόνεσε, πείτε μου αν πρόλαβε να με σκεφτεί, πείτε μου ότι δεν υπέφερε», της είπε ταραγμένη και κατέρρευσε.

Η δίκη συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Ποιοι θα πάρουν από 660 έως 7.000 ευρώ - Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Ποιον θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης;