Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Μάνεσης: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα του (vid)

Newsbomb

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του, προχώρησε ο Νίκος Μάνεσης.

Ο Νίκος Μάνεσης συνομιλούσε στον αέρα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με την μητέρα του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος πριν από 2,5 περίπου χρόνια έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο δημοσιογράφος ακούγοντας τη μητέρα του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον γιο της, αποκάλυψε την προσωπική του τραγωδία.

«Είμαι πέριξ της 6ης δεκαετίας της ζωής μου. Έτσι ακριβώς, έχασα τον πατέρα μου, όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση ήταν η ποινή. Ένας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αυτοκίνητο, που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου. Ο πατέρας μου διαμελίστηκε κι οι άλλοι δύο σώθηκαν σαν από θαύμα», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω μία συγκεκριμένη άποψη για τη Δικαιοσύνη και για το ταχύρυθμο της διεξαγωγής της δίκης, αλλά και για τις ποινές», πρόσθεσε κλείνοντας ο Νίκος Μάνεσης.