Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος τσακωμός αγροτοσυνδικαλιστών on air (video)

Newsbomb

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν σε πρωινή τηλεοπτική τους αντιπαράθεση, ο αγροτοσυνδικαλιστής της Νίκαιας Βαγγέλης Μπούτας με τον γραμματέα του συντοντιστικού, Γιάννη Παναγή.

«Ο κύριος Παναγής είναι διορισμένος στη ζάχαρη», ήταν η κουβέντα του Βαγγέλη Μπούτα που «άναψε φωτιές», για να βγει δευτερόλεπτα μετά στον αέρα ο Γιάννης Παναγής και να ξεκινήσει ένας... πόλεμος λέξεων.

Η λεκτική σύγκρουση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», με αφορμή την κίνηση της Πανελλήνιας Επιτροπής Αγροτών να παραδώσουν στο Μέγαρο Μαξίμου τις προτάσεις τους, προκειμένου να αρχίσει ο διάλογος της κυβέρνησης με τους αγρότες.

Ο Βαγγέλης Μπούτας κατήγγειλε ότι όσοι πήγαν σε διάλογο με την κυβέρνηση είναι κομματικά υποκινούμενοι, προσθέτοντας ότι κάποιοι «έχουν διοριστεί από τον Βαγγέλη Αποστόλου» και πως ένας εξ αυτών, ο Γιάννης Παναγής, είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η αντιπαράθεση με τους δύο άνδρες να ξεστομίζουν ατάκες όπως «δεν ήσουν λαγός του Σαμαρά» και «λαγός είσαι εσύ κύριε Μπούτα»...