ΕΘΝΙΚΑ

25η Μαρτίου: Οι φωτογραφίες της ντροπής από τη μαθητική παρέλαση

25η Μαρτίου: Οι φωτογραφίες της ντροπής από τη μαθητική παρέλαση

Και του χρόνου λιγότεροι...!

Ότι θα έπρεπε να προμηθευτεί κάποιος πρόσκληση προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις παρελάσεις των περήφανων μαθητών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου δεν μπορούσαμε ποτέ να το διανοηθούμε.

Πριν από δύο χρόνια ωστόσο – και μετά τα όσα έγιναν την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη - οι ιθύνοντες αποφάσισαν να λύσουν το... πρόβλημα εισάγοντας τον θεσμό των «πριβέ» παρελάσεων.

Έτσι και σήμερα κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα ούτε οι συγγενείς των μαθητών δεν κατάφεραν να καμαρώσουν από κοντά τα παιδιά να παρελαύνουν έξω από την Βουλή.

Αυτό το δικαίωμα ήταν για λίγους και μόνο για όσους είχαν προσκλήσεις και διαπιστεύσεις. Μέχρι και ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα έκλεισε για να μην μπορέσει ο κόσμος να φτάσει στο κέντρο.

Η εικόνα των μικρών Ελληνόπουλων που πήγαν να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, αλλά αντίκρισαν απέναντί τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκαλεί μόνο θλίψη.

Οι περισσότεροι χρήστες κάνουν λόγο με καυστικότητα στα κοινωνικά δίκτυα, όχι για μαθητικές ή στρατιωτικές παρελάσεις, αλλά για παρέλαση αστυνομικών...

Και δεν έχουν καθόλου άδικο!

Κάντε κλικ πιο πάνω και δείτε τις φωτογραφίες της ντροπής...

Διαβάστε επίσης:

Κατάντησαν την Ελλάδα κακέκτυπο των «πολιτισμένων» δυτικών χωρών