ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στον Άρειο Πάγο μεταξύ Αντιεξουσιαστών και Χρυσής Αυγής

Ένταση στον Άρειο Πάγο μεταξύ Αντιεξουσιαστών και Χρυσής Αυγής

«Μπαρούτι» μυρίζει η ατμόσφαιρα γύρω από τον Άρειο Πάγο καθώς Χρυσαυγίτες και Αντιεξουσιαστές έχουν συγκεντρωθεί κοντά στα δικαστήρια.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν παραταχθεί μπροστά από την είσοδο των δικαστηρίων καθώς σήμερα παρουσιάζονται στις εφέτες ανακρίτριες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, κατηγορούμενοι για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για το οποίο πριν λίγο καιρό η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.

Από την άλλη μεριά, στην οδό Λουκάρεως έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες αντιεξουσιαστές καθώς σήμερα δικάζεται το μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» Τάσος Θεοφίλου.

Προς στιγμή σημειώθηκε ένταση, όταν οι δύο ομάδες κινήθηκαν απειλητικά, ωστόσο οι άνδρες της Αστυνομίας έκαναν μικρή χρήση χημικών απωθώντας τους αντιεξουσιαστές προς την οδό Λουκάρεως.

Ο Γ. Γερμενής έχει ήδη πάρει προθεσμία για να απολογηθεί και βρίσκεται μεταξύ των συγκεντρωμένων, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι υπόλοιποι.