ΕΛΛΑΔΑ

Μ. Παπαϊωάννου: «Άλλο διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια στο Σύνταγμα!»

Μ. Παπαϊωάννου: «Άλλο διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια στο Σύνταγμα!»
«Άλλο ειρηνική διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια που έχουν...

«Άλλο ειρηνική διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια που έχουν στηθεί στην πλατεία Συντάγματος!», δήλωσε ο νέος υπουργός δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου αναφερόμενος στο κίνημα των «αγανακτισμένων» που σε καθημερινή βάση βρίσκονται στην πλατεία διαμαρτυρόμενοι για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και τα μέτρα λιτότητας.

Όπως τόνισε ο υπουργός, αυτή η κατάσταση δεν τον βρίσκει σύμφωνο και κάλεσε το Δήμο Αθηναίων να έρθει σε διάλογο με τους αγανακτισμένους που «κατασκηνώνουν» στην πλατεία καθώς «αυτή η εικόνα αδικεί την Ελλάδα και την Αθήνα».

Σε άλλο σημείο ο υπουργός δικαιοσύνης, υποστήριξε ότι οι διαμαρτυρίες και οι εκδηλώσεις είναι οξυγόνο της δημοκρατίας, αλλά αυτή η εικόνα που παρουσιάζει η πλατεία Συντάγματος πρέπει να ακυρωθεί».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τους προπηλακισμούς σε βάρος πολιτικών ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι η βία από όπου κι αν προέρχεται είναι εχθρός της δημοκρατίας και της ανάπτυξης του τόπου μας και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει κάποια προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους έχουν κατονομάσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως υποκινητές των επεισοδίων.