ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Βίασε 4χρονη σε τουαλέτα εστιατορίου

ΣΟΚ: Βίασε 4χρονη σε τουαλέτα εστιατορίου
Κατά τη διάρκεια σχολική εκδρομής

Μια φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, όπου ένα 4χρονο κοριτσάκι βιάστηκε στις τουαλέτες φαστφουντάδικου κατά τη διάρκεια σχολική εκδρομής.

Σύμφωνα με το Οklahoma News 4, η αρρωστημένη επίθεση συνέβη στις 16 Ιουλίου καθώς το παιδί βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη ο 37χρονος Τζόσουα Καμπάτρα ο οποίος στη συνέχεια ομολόγησε πως βίασε το τετράχρονο παιδί το οποίο πήγε χωρίς συνοδό στην τουαλέτα.

Το παιδί πήγε στην τουαλέτα και ακολούθησε ο βιαστής, ο οποίος κλείδωσε την πόρτα.

Μετά από πέντε λεπτά, δύο υπάλληλοι ημερήσιας φροντίδας του σχολείου, συνειδητοποίησαν ότι το παιδί έλειπε για κάποια ώρα και χτύπησαν την πόρτα της τουαλέτας.

Ο δράστης, άνοιξε λέγοντας: «Απλώς έπλενα τα χέρια μου».

Η αστυνομία δήλωσε στο κανάλι ειδήσεων Οklahoma News 4 ότι ο Τζόσουα Καμπάτρα αργότερα ομολόγησε το βιασμό.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μίντγουεστ δήλωσε ότι «δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα» στους επιτηρητές.

«Έκαναν τη δουλειά τους μόλις αντελήφθησαν ότι το κοριτσάκι έλειπε περισσότερο από όσο έπρεπε για ένα παιδί της ηλικίας του».

Το Οklahoma News 4 υποστηρίζει ότι η οικογένεια κατηγορεί τους καθηγητές του σχολείου που επέβλεπαν τα παιδιά ότι υπήρχε ελλιπής εποπτεία εξαρχής.

Οι δικηγόροι της οικογένειας επιδιώκουν αποζημίωση από το σχολείο.

Διαβάστε επίσης:

Επικουρικές συντάξεις: Ποιοι θα δουν αύξηση μέχρι και 40% με το νέο σύστημα