ΚΟΣΜΟΣ

Δύσκολες ώρες για τον Σίντνεϊ Πουατιέ: Αγνοούνται 23 μέλη της οικογένειάς του (pics+vid)

Δύσκολες ώρες για τον Σίντνεϊ Πουατιέ: Αγνοούνται 23 μέλη της οικογένειάς του (pics+vid)
ap

Αγνοούνται 23 μέλη της μετά τον «Ντόριαν»

Δύσκολες ώρες για τον θρυλικό ηθοποιό του Χόλιγουντ Sidney Poitier, καθώς 23 μέλη της οικογένειάς του αγνοούνται μετά το φονικό πέρασμα του τυφώνα Ντόριαν στον Ατλαντικό, σύμφωνα με τον ανιψιό του, Jeffrey Poitier.

Η αδερφή του Jeffrey, Barbara και τα ενήλικα παιδιά της θεωρούνται αγνοούμενοι από το σπίτι τους στο Freeport στις Μπαχάμες.

AP_844455636329.jpg
Ο κυκλώνας Ντόριαν στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 45 ανθρώπους στις Μπαχάμεςap

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανέναν και περιμένουμε να έρθουν σύντομα. Έχουμε ανησυχήσει πολύ. Προσπαθούμε να τους εντοπίσουμε με κάθε μέσο αλλά δεν έχουμε νεότερα. Ανησυχούμε πάρα πολύ» τόνισε ο Jeffrey στην telegraph.

Αναφέρεται ότι 500 κάτοικοι στις Μπαχάμες ανήκουν στην οικογένεια του Πουατιέ, ο οποίος γεννήθηκε στο Μαϊάμι από γονείς με καταγωγή από τις Μπαχάμες.

Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Ο κυκλώνας Ντόριαν στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 45 ανθρώπους στις Μπαχάμες, ενώ πολλοί κάτοικοι παραμένουν αγνοούμενοι, σύμφωνα με επικαιροποιημένο προσωρινό απολογισμό ο οποίος ανακοινώθηκε χθες, Κυριακή, το βράδυ (τοπική ώρα) από την αστυνομία του αρχιπελάγους.

AP_19252017387562.jpg
Θρίλερ με την οικογένεια του Σίντνεϊ ΠουατιέAP

Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 44 νεκρούς. Συνολικά 37 νεκροί βρέθηκαν στο νησί Γκρέιτ Αμπάκο και 8 στο νησί Γκραντ Μπαχάμα. Όμως ο συνολικός αριθμός αναμένεται να αυξηθεί, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

«Περιμένουμε να ανακαλύψουμε και άλλα πτώματα στη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που είναι αγνοούμενοι», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Περισσότερο από μια εβδομάδα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ντόριαν, το βόρειο τμήμα του αρχιπελάγους παραμένει βυθισμένο στο χάος. Προτεραιότητα εξακολουθεί να είναι η απομάκρυνση των κατοίκων από τις περιοχές που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Βόμβα» της ΠΟΕΔΗΝ για το θάνατο του τραγουδιστή

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Τι ώρα θα γίνει ο Αγιασμός - Όλα όσα αλλάζουν από φέτος