ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Serial killer δολοφόνησε 4 άστεγους

Φρίκη: Serial killer δολοφόνησε 4 άστεγους

Μάλιστα, ήταν και ο ίδιος άστεγος ενώ δεν είχε προηγηθεί πριν το παραμικρό.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης απήγγειλε κατηγορίες σε έναν άστεγο που φέρεται να δολοφόνησε χτυπώντας με σιδηρολοστό τέσσερις άλλους άστεγους ενώ κοιμούνταν στη συνοικία Τσάιναταουν, γνωστοποίησαν οι αρχές χθες Κυριακή.

Ο 24χρονος, Ράντι Σάντος, κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες, μια απόπειρα αλλά και για παράνομη κατοχή μαριχουάνας, ανέφερε ο Μάρτιν Μπράουν, εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης της Νέας Υόρκης.

Η μητέρα του serial killer, η Φιοραλίσα Ροδρίγκες, μίλησε στην εφημερίδα New York Daily News, αποκαλύπτοντας ότι έδιωξε τον γιο της από το σπίτι πριν από τρία χρόνια επειδή επιτέθηκε σε εκείνη και στον παππού του ένω έκλεβε από την οικογένεια.



«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα σκότωνε κάποιον, αλλά τον φοβόμουν, επειδή με είχε χτυπήσει. Τότε του είπα να φύγει από το σπίτι», είπε η Ροδρίγκες.

Σύμφωνα με τον Μάικλ Μπαλντασάνο, επικεφαλής των ερευνητών της αστυνομίας στο νότιο Μανχάταν, τα θύματα του Σάντος, ο οποίος είναι τοξικομανής φαίνεται πως κοιμούνταν όταν δολοφονήθηκαν, ενώ ένα πέμπτο θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Προσοχή! Νέα σφοδρή κακοκαιρία με καταιγίδες και χαλάζι (pics)

Οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν τη βόρεια Συρία - Θέμα χρόνου η εισβολή της Τουρκίας

Σχετικές ειδήσεις