ΚΟΣΜΟΣ

Η Τζένιφερ Άνιστον πιο σέξι από ποτέ εξομολογείται: Με τη Σάντρα Μπούλοκ είχαμε τον ίδιο άνδρα

Η Τζένιφερ Άνιστον πιο σέξι από ποτέ εξομολογείται: Με τη Σάντρα Μπούλοκ είχαμε τον ίδιο άνδρα
ASSOCIATED PRESS

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, έκλεισε τα 51 της χρόνια και παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα φωτογράφιση και συνέντευξη, κατά την οποία συνομίλησε με την εξίσου αγαπητή ηθοποιό του Χόλιγουντ, Σάντρα Μπούλοκ.  

Μεταξύ άλλων οι δύο φίλες αποκάλυψαν ότι έβγαιναν με τον ίδιο άνδρα. Η Τζένιφερ και η Σάντρα γνωρίστηκαν μια βραδιά των «Χρυσών Σφαιρών» τη δεκαετία του 90. Ο κοινός σύνδεσμος τους ήταν ο ηθοποιός Τέιτ Ντόνοβαν με τον οποίο είχαν σχέση και οι δύο σταρ.

Η Άνιστον δεν δίστασε να σχολιάσει για τον Ντόνοβαν: «Μάλλον είχε συγκεκριμένο τύπο γυναίκας πάντα στο μυαλό του».

Συγκεκριμένα, η 55χρονη Σάντρα Μπούλοκ υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον 56χρονο σήμερα Ντόνοβαν από το 1992 έως το 1995, ενώ το ειδύλλιο της Άνιστον με τον Ντόνοβαν ξεκίνησε το 1995 και τελείωσε το 1998.

Οι δυο τους είχαν έναν πολύ ενδιαφέρων διάλογο για τα παιδιά

Οι δυο κολλητές μίλησαν για το πώς μεγαλώνουν τα σημερινά παιδιά:

Μπούλοκ: Κοιτάζω γύρω μου ανθρώπους να προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και αναρωτιέμαι. Πώς μπορείς να τα μεγαλώσεις χωρίς να τα έχεις σε ένα προστατευτικό πλαίσιο; Και να τους δείξεις τη διαφορά ανάμεσα στο λάθος και το σωστό όταν οθόνες διαρκώς υψώνονται μπροστά τους; Οι οθόνες είναι παντού.
Άνιστον: Παντού. Μπορείς να προστατεύσεις τα παιδιά σου αλλά τελικά, όταν γίνουν 18 και βγουν έξω στον κόσμο, θα τα δουν όλα.
Μπούλοκ: Όχι τα δικά μου παιδιά.
Άνιστον: Θα τα έχεις για πάντα μαζί σου;
Μπούλοκ: Τους έχω οριοθετήσει τα μέρη που θα ζουν όπως ζω και εγώ.
Άνιστον: Έχεις ένα υπέροχο σπιτικό, έναν εκθαμβωτικό άνδρα και δύο καταπληκτικά παιδιά.
Μπούλοκ: Τι είναι αυτό που δεν έχεις κάνει ακόμα και θέλεις να κάνεις; Είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε πνευματικό, ή και στα δύο;
Άνιστον: Η πρώτη μου αντίδραση θα ήταν να πω όλα τα παραπάνω. Δεν είναι τόσο τι βλέπω τον εαυτό μου να κάνει όσο οι εικόνες που έχω στο κεφάλι μου: ακούω τη θάλασσα, βλέπω τον ωκεανό, ακούω γέλια, βλέπω παιδιά να τρέχουν, ακούω τον ήχο του πάγου στο ποτήρι μου, μυρίζω το φαγητό που μαγειρεύεται. Κάπως έτσι τα φαντάζομαι στο μυαλό μου.

Δείτε φωτογραφίες από την sexy φωτογράφιση της ηθοποιού:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Ξεκίνησε να εκπέμπει - Δείτε πώς θα το «πιάσετε» στην τηλεόρασή σας (photos)

Σχετικές ειδήσεις