ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Αποφάσισαν να βγουν ραντεβού με καραντίνα - Δείτε πώς τα κατάφεραν

Κορονοϊός:  Αποφάσισαν να βγουν ραντεβού με καραντίνα - Δείτε πώς τα κατάφεραν

Ο έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού αποδεικνύεται πάρα πολύ δύσκολος.

Τον λένε Τζέρεμι Κόεν και θα μπορούσε εύκολα να είναι ο πρωταγωνιστής σε κάποια ρομαντική ταινία, καθώς αποφάσισε να τα βάλει με τον κορονοϊό για τον έρωτά του με την νεαρή Τόρι και...νίκησε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζέρεμι, είδε τη νεαρή Τόρι να χορεύει στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου έμενε στο Μπρούκλιν. Ο 28χρονος γοητεύτηκε και ήθελε να τη γνωρίσει, αλλά δεν γινόταν καθώς αυτή ήταν μακριά. Τότε αποφάσισε να τη χαιρετήσει και εκείνη ανταπέδωσε τον χαιρετισμό. Στη συνέχεια, ο αποφασισμένος Τζέρεμι, σκέφτηκε την τέλεια ιδέα για να την πλησιάσει. Έγραψε σε ένα χαρτάκι το τηλέφωνό του και της το έστειλε με ένα drone!

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο Τζέρεμι αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Σύντομα άρχισαν να ανταλλάζουν μηνύματα και να μιλούν στο τηλέφωνο. Όπως κάθε λογική γνωριμία, έτσι και εκείνη του Τζέρεμι με την Τόρι κατέληξε σε μια πρόταση για δείπνο, ωστόσο το πρόβλημα ήταν προφανώς η καραντίνα. Τι έκαναν λοιπόν οι δυο ερωτευμένοι νέοι;

Ντύθηκαν με τα καλά τους ρούχα, έβγαλαν από ένα τραπεζάκι, όμορφα στρωμένο στα μπαλκόνια τους και βγήκαν ραντεβού μέσω τηλεφώνου!

Η προσπάθεια για ραντεβού από κοντά όμως δεν σταμάτησε εκεί!

Ο Τζέρεμι αποφάσισε να «σπάσει» την καραντίνα μαζί με την Τόρι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Τόσο που για να την συναντήσει από κοντά, αποφάσισε να μπει σε μια μεγάλη πλαστική μπάλα!

Φυσικά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως όλη αυτή η ιστορία δεν είναι καθόλου αυθόρμητη, ωστόσο όποια και αν είναι η αλήθεια είναι μια όμορφη πράξη σε πραγματικά πολύ δύσκολους καιρούς...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Αυτοί είναι οι 5 νομοί που δεν έχουν κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα

Σχετικές ειδήσεις