ΚΟΣΜΟΣ

Θλίψη: Πέθανε από κορονοϊό διάσημος ηθοποιός (pics)

Θλίψη: Πέθανε από κορονοϊό διάσημος ηθοποιός (pics)
Pixabay

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών  εξαιτίας επιπλοκών που σχετίζονται με τον κορονοϊό

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών στη Γαλλία, άφησε εξαιτίας επιπλοκών που σχετίζονται με τον κορονοϊό, ηθοποιός, Maurice Barrier, γνωστός για ρόλους πλάι στους θρύλους του γαλλικού σινεμά, Jean-Paul Belmondo, Jean Gabin, Alain Delon, Pierre Richard και Gérard Depardieu.

Ο ηθοποιός που υπέφερε από αναπνευστικά προβλήματα, μολύνθηκε με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο και δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τη νόσο Covid-19. Πέθανε, ξημερώματα Κυριακής.

Από το 1962 ακόμη, ο Maurice Barrier είχε επιλέξει να ζει στο μικρό χωριό Μοντρεάλ της Γαλλίας, με τη σύζυγό του Hélène Manesse. Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1932 και έκανε το ντεμπούτο του στον ρόλο του σωματοφύλακα Νταρτανιάν, στην ταινία του Ρομπέρτο Ροσελίνι το 1966.

Δείτε φωτογραφίες του στη Gallery:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Barrier βρέθηκε πλάι στον Paul Belmondo το 1968 για την ταινία «Les Maries de l’An II», ενώ έπαιξε μαζί με τον Alain Delon το 1973 στο φιλμ «Deux Hommes dans la ville».

Υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος και στην τηλεόραση, όπου εμφανίστηκε σε τηλεταινίες ή σειρές για την γαλλική τηλεόραση. Ο Barrier λάτρευε και το θέατρο, ενώ είχε τιμηθεί με το βραβείο Molière για την θεατρική παράσταση «Δώδεκα θυμωμένοι άνδρες» το 1998, σύμφωνα με τη Le Figaro.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το σπάνιο φαινόμενο που άφησε άφωνους χιλιάδες ανθρώπους εν μέσω πανδημίας (pics)