ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Διέρρευσαν οι «hot» φωτό της συζύγου του

Κιμ Γιονγκ Ουν: Διέρρευσαν οι «hot» φωτό της συζύγου του

Οι ακτιβιστές της Νότιας Κορέας ξαναχτύπησαν με... ροζ φόντο!

Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας δέχτηκε ένα πολύ ισχυρό σοκ καθώς έπεσαν στους δρόμους της Πιονγκγιάνκ... ουρανοκατέβατες «ακατάλληλες» φωτογραφίες της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ρι Σολ-Γιου!

Η πράξη αυτή, μάλιστα, ήταν εκείνη που πυροδότησε την οργή του Βορεικορεάτη ηγέτη, ο οποίος στις 16 Ιουνίου ανατίναξε το γραφείο του Κορεατικού συνδέσμου στην αποστρατικοποιημένη ζώνη με τη Νότιο Κορέα.

Όπως δήλωσε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Πιονγιάνγκ, Αλεξάντερ Ματσεγκόρα, στο πρακτορείο ειδήσεων TASS, «τα φυλλάδια περιείχαν ένα ιδιαίτερο είδος βρώμικης, προσβλητικής προπαγάνδας, που απευθυνόταν στη σύζυγο του ηγέτη, ενώ οι φωτογραφίες ήταν επεξεργασμένες με έναν εξευτελιστικό προς τη σύζυγο του Κιμ Γιονγκ Ουν τρόπο».

Δείτε ΕΔΩ τις απαγορευμένες φωτογραφίες μέσα από την Βόρεια Κορέα

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω φυλλάδια, έπεσαν στο έδαφος της Βόρειας Κορέας με τη μέθοδο των μπαλονιών που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν ομάδες στη Νότια Κορέα για να ρίχνουν προπαγανδιστικό υλικό στον Βορρά, στις 31 Μαΐου.

Το γεγονός εξόργισε τόσο τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, που έδωσε το «πράσινο φως» για την ανατίναξη του γραφείου σύνδεσης με την Νότια Κορέα στις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν παντρεύτηκε την Ρι Σολ-Γιου τον Ιούλιο του 2012 (ή τότε τουλάχιστον έγινε γνωστό), ενώ λίγες πληροφορίες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για την ζωή της Πρώτης Κυρίας της χώρας.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις... πιπεράτες φωτογραφίες της πρώτης κυρίας της Βόρειας Κορέας:

Ποια είναι η Ρι, το «φάντασμα της Πιονγκγιάνγκ»

Η Ri, το όνομά της οποίας σύμφωνα με του Αμερικανούς είναι ψεύτικο, είναι αγνώστου ηλικίας (!) καθώς το καθεστώς δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε εκείνη αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία μέλους της οικογένειας.

Εικάζεται πως είναι από 35 έως 30 ετών ενώ η μοναδική πληροφορία που έχει δοθεί δημόσια για εκείνη είναι από τον βετεράνo star του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν, που είναι ο μοναδικός Αμερικανός φίλος του Κιμ Γιονγκ-Ουν, που είχε δηλώσει στον βρετανικό Guardian το 2013 πως «πρόκειται για μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια».

Τελευταία της εμφάνιση ήταν τον Ιούνιο του 2019, όταν ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Ζινπινγκ, και η σύζυγός του είχαν επισκεφτεί την Πιονγκγιάνγκ.

Όπως και ο σύζυγός της, έτσι και η Ri έχει ακριβά γούστα καθώς λατρεύει τις τσάντες και τα παπούτσια ενώ είχε εμφανιστεί δημόσια με ακριβές δημιουργίες πασίγνωστων οίκων μόδας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε