ΚΟΣΜΟΣ

Κι όμως: Αυτή η πανέμορφη 30άρα είναι η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν (pics)

Κι όμως: Αυτή η πανέμορφη 30άρα είναι η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν (pics)

Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ολοένα και πληθαίνουν και κάνουν λόγω για δύσκολες ώρες.

Μοιραία η συζήτηση για τη διαδοχή του έχει ξεκινήσει και το όνομα της πανέμορφης, Kim Yo-jong, είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Η 30χρονη είναι το δεξί χέρι του αδερφού της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη συγκρίνουν με τον Kim, αναφερόμενοι σε εκείνη ως «alter ego» του.

H πανέμορφη Υο έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στο καθεστώς του αδερφού της, σύμφωνα με τον Guardian, κάνοντας λόγο για μια γυναίκα με πάρα πολλές γνώσεις αλλά και σκληρή, όπως όλη η οικογένειά της.

Η Υο έκανε την πρώτη της πολιτική εμφάνιση πριν λίγο καιρό, όταν με ανακοίνωσή της τόνισε πως η «Νότιος Κορέα είναι απλά ένα φοβισμένο σκυλί που γαυγίζει», σχετικά με μια πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας που έφερε τις αντιδράσεις της Σεούλ.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η «προαγωγή» της Yo, ίσως κρύβει και την επόμενη ημέρα στην Πιονγκγιάνγκ, καθώς ο Κιμ Γιονγκ-Ουν φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στα καθήκοντά του, ενώ εδώ και χρόνια φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας!

Δείτε στην παρακάτω gallery την πανέμορφη Kim Yo-jong:

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ξανθόπουλος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός - Πού βρίσκεται και τι κάνει