ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Serial killer δολοφόνησε 50 ταξιτζήδες και τους τάισε στους κροκόδειλους!

Φρίκη: Serial killer δολοφόνησε 50 ταξιτζήδες και τους τάισε στους κροκόδειλους!

Ούτε σενάριο ταινίας τρόμου!

Μόνο φρίκη προκαλεί η δράση ενός serial killer ο οποίος δολοφόνησε 50 άτομα και στη συνέχεια για να εξαφανίσει τα ίχνη πέταγε τα πτώματα στους κροκόδειλους!

Ο σατανικός γιατρός, Devneder Sharma, κατάφερε να σοκάρει την Ινδία με τα θύματά του να είναι ταξιτζήδες. Όλοι του οι φόνοι δεν έχουν το παραμικρό κίνητρο παρά μόνο την επιθυμία του γιατρού για αίμα.

Ο 62χρονος, αφού δολοφονούσε τους άτυχους ταξιτζήδες, στην συνέχεια πουλούσε τα οχήματά τους. Οι Αρχές φοβούνται πως οι 50 δολοφονίες, οι οποίες έχουν ομολογηθεί από τον Sharma, πιθανότατα είναι οι διπλάσιες.

Η παραβατική δράση του Sharma έχει μεγάλο παρελθόν καθώς πριν λίγα χρόνια είχε συλληφθεί για 125 παράνομες επεμβάσεις, από τις οποίες πήρε 7.000 δολάρια για κάθε μία.

Αφού έχασε τα χρήματά του σε μια απάτη, ξεκίνησε να ληστεύει νταλίκες, σε μια συμμορία που δολοφονούσε μάλιστα και τους οδηγούς!

Οι Αρχές, όπως ανακοίνωσε ο Rakesh Paweriya, εκπρόσωπος της αστυνομίας, πιστεύουν πως ο Sharma δολοφονούσε τα θύματά του για να πουλήσει τα οχήματά τους.

Η δράση του αποκαλύφθηκε, όταν χέρι ενός άνδρα σε λίμνη με κροκόδειλους και στη συνέχεια με την βοήθεια των καμερών ασφαλείας, οδηγήθηκαν στα ίχνη του αιμοσταγή γιατρού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αλλαγές στη διασκέδαση -Τέλος τα «ορθάδικα», οι ανοιχτοί γάμοι και τα ανεξέλεγκτα πάρτι